Ugljesa

Novi Sad

Član od: 30.09.2011.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Opis iz oglasa tačan:

Komunikacija protekla dobro:

Ispoštovan dogovor:

Telefon je po dogovoru poslat, ali ova osoba nije htela da ga preuzme. Slala sam poruke, lik je rekao da ce ga uzeti posto je stajao u posti, poslala sam mail da cu i spustiti cenu ako treba, samo da se javi, da ne placam ja dve postarine i posle opet slala poruke na koje naravno nije odgovorio, da bi posle odgovorio kako mu je skupo. Slala sam poruke jer sam ocekivala da cemo se tako lakse dogovoriti i spustiti cenu iako je on sam toliko predlozio, ali nista. Prevarena sam.

Opis iz oglasa tačan:

Komunikacija protekla dobro:

Ispoštovan dogovor:

uzeo sam od clana HTC Touch HD, kao telefon u extra stanju, da bih SIGURNO utvrdio da telefon koji sasm ja na kraju dobio brzom postom nema blage slicnosti sa stanjem telefona na slikama koje je postavio clan na oglasu-sajtu.
sta bre lupas ti ?! telefon je vrhunski ocuvan i njegove su slike!

Opis iz oglasa tačan:

Komunikacija protekla dobro:

Ispoštovan dogovor:

Uzeo sam konzolu od clana, koja je bila 100% proverena, a jako retko ucitava discove, a probao sam bar 20ak komada. . dajem negativnu, jer ni slika koja je postavljena ne odgovara realnosti. jako se vide tragovi koriscenja. ..
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.