slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 14

Barske stolice 2 kom Songmics do 200kg

180 €

Beograd | Zvezdara
Kao novo - nekorišćeno
484
22
pre 5 dana
Odgovara na 76% poruka, uglavnom u roku od jednog dana.
Miloš
Član od 08.04.2008.
kp izlog
SONGMICS 2 x Sgabelli da Bar e da Cucina in finta pelle Regolabile Girevole con Schienale Nero LJB64B, finta_pelle      

Dimenzije su predstavljene na slici broj 2!

Podloga je od mekane penaste gume debljine 6 cm, presvlake su od imitacije kože koja je glatka na dodir i laka za čišćenje, naslon i oslonac za noge omogućavaju potpuni odmor, a visina se može podesiti po želji.
Ove barske stolice se mogu uspešno sastaviti u samo 3 jednostavna koraka, tako da ste odmah spremni da pozovete dežurnog gosta na aperitiv.
Gasni klip je prošao SGS test prema BIFMA Ks5.1 standardu (br. testa: AJHL1712004551FT) hromirana čelična konstrukcija i čvrsta osnova od Ø 41 cm daju barskoj stolici kapacitet od 200 kg, neće se ljuljati svaki put kada se okrenete da gledate TV.

Roba je uvoz iz Nemačke i Francuske. Proizvedena je za tržište EU, shodno tome je takvog kvaliteta. Predmet prodaje je ono što je u opisu oglasa i što vidite na slikama. Sva roba se proverava pre slanja. U slučaju da robu želite da vratite ili zamenite, roba se vraća bez otkupnine u originalnom pakovanju sa svim pripadajućim delovima. Robu mozete vratiti ili zameniti u roku od dva dana od prijema robe ukoliko roba ne odgovara opisu oglasa i slikama iz oglasa. Kada utvrdimo da je proizvod naš i neoštećen, novac se vraća kupcu u iznosu cene proizvoda(troškove vraćanja snosi kupac).

Kupovinom vise artikala ostvarite popust. Isporuka je brzom poštom na teritoriji Srbije danas za sutra. Može i lično preuzimanje.

Za više informacija pozovite 0649304444 Miloš

Pogledajte moj KP Izlog-HVALA



ID Oglasa: #133621670
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.