slika
slika
1 od 2

Dekanter

2.200 din

Beograd
Kao novo - nekorišćeno
Dostupno odmah
6
0
pre 14 dana
Nenad
Član od 13.02.2024.
Svi oglasi
 Dekanter za vino - istinski užitak za sve ljubitelje (NOVO)

Naš dekanter za vino kapaciteta 1500ml je neophodan dodatak za svakog istinskog ljubitelja vina. Elegantnog dizajna i izrađen od visokokvalitetnog stakla, ovaj dekanter ne samo da će poboljšati ukus vašeg vina već će i uneti dodir elegancije u svaki trenutak uživanja u vinu.


- Optimalno provetravanje: Zahvaljujući svom obliku i dizajnu, naš dekanter omogućava optimalno provetravanje vina, što će poboljšati njegov ukus i aromu.
- 1500ml kapacitet: Sa kapacitetom od 1500ml, ovaj dekanter je idealan za serviranje većih količina vina, čineći ga savršenim za sve prilike, od intimnih večera do većih okupljanja.
- Elegantan dizajn: Sa svojim elegantnim dizajnom, naš dekanter će svakom stolu dodati dozu luksuza i stila.
- Visokokvalitetno staklo: Izrađen od visokokvalitetnog stakla koje čuva svežinu i kvalitet vina, ovaj dekanter će vam pružiti dugotrajno zadovoljstvo uživanja u vašim omiljenim vinima.

Uživajte u svakom gutljaju vašeg omiljenog vina uz naš elegantan dekanter koji će podići vaše iskustvo konzumiranja vina na viši nivo.
ID Oglasa: #166002987
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.