slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 8

Katapult otvarač za flaše

1.399 din

Niš
Kao novo - nekorišćeno
Dostupno odmah
33
4
pre 10 dana
Odgovara na 97% poruka, uglavnom u roku od 15 minuta.
Jovan online
Član od 29.10.2019.
Svi oglasi

Podignite nivo zabave na Vašim žurkama uz naš katapult otvarač za flaše, sada dostupan po posebnoj ceni! Ovaj jedinstveni otvarač ne samo da Vam omogućava da otvorite flašu sa stilom, već i dodaje dozu zabave i iznenađenja Vašim druženjima.

Bezbedna katapultacija - Sa našim otvaračem, možete fiksirati čep flaše i bezbedno ga katapultirati u vazduh. Ovaj inovativni pristup otvaranju flaša ne samo da čini proces otvaranja jedinstvenim, već i pruža dozu adrenalina i uzbuđenja svakom trenutku.

Bolja atmosfera - Katapult otvarač za flaše će definitivno začiniti atmosferu na bilo kojoj žurki. Druženja postaju još veselija kada svaki otvarani čep postaje mali spektakl. Vaši gosti će biti impresionirani ovim neobičnim i zabavnim dodatkom.

Zabavljeni gosti - Impresionirajte svoje goste ovim jedinstvenim otvaračem za flaše. Ne samo da će se diviti Vašim majstorskim veštinama otvaranja flaša, već će i uživati u nezaboravnom iskustvu katapultacije čepova.

Opremite se ovim otvaračem za flaše sa efektom katapulta i učinite svaku priliku posebnom. Dodajte ga u korpu već danas i pripremite se da oduševite svoje goste na sledećem okupljanju!

 

Karakteristike:

  • Dodajte dozu zabave i iznenađenja Vašim druženjima
  • Sa ovim otvaračem možete fiksirati čep i bezbedno ga lansirati u kantu
  • Čini proces otvaranja flaša jedinstvenim i zanimljivim
  • Definitivno će začiniti atmosferu na bilo kojoj žurki
  • Impresioniraćete goste ovim neobičnim i zabavnim dodatkom
ID Oglasa: #162433868
Informacije

Brza dostava i sigurna kupovina.  

 

Cene su navedene za pojedinačne proizvode, ali uz veće količine se dobija veći popust (zbog čestih promena cena, pitajte za trenutnu cenu)

 

Rok isporuke

DOSTAVA 3-5 radna dana,  u celoj Srbiji!

 

Plaćanje je moguće: pouzećem i na račun u banci (ovim načinom je poštarina MNOGO JEFTINIJA).

 

Telefon za porudžbine: 062/8202128

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.