slika
slika
slika
slika
slika
1 od 5

Praktična četka za pranje čaša i šolja

999 din

Beograd
Novo
Dostupno odmah
257
11
pre 14 dana
Odgovara na 100% poruka, uglavnom u roku od 6 sati.
Alex Shop
Član od 14.07.2017.
kp izlog

Koliko Vam se samo puta desilo da se jako žurite, ali je sudopera puna prljavih šolja i čaša! To sada nije nikakav problem, predstavljamo Vam specijalnu četku koja će brzo i detaljno očisti čaše u tren oka.

Uz vrhunski kvalitet ovog proizvoda, smanjite svoje vreme provedeno u pranju posuđa. Veoma lako očistite svaki delić čaše ili šolje u milisekundi. Potrebno je samo gurnut čašu u četku, par zaokreta i isprati vodom. Veoma brzo i lako – moći ćete da operete gomilu čaša, a da i ne osetite da ste puno radili. Ovo je vrhunski proizvod za svako domaćinstvo!

Svi mrzimo da peremo, posebno one dugačke i tanke čaše, te nam treba mnogo vremena da nekako dopremo do dna i očistimo svu prljavštinu. Ova praktična četka će rešiti i taj problem.

Bez grebanja stakla

Iako su ove četke veoma moćne i jake u borbi protiv naslaga, one neće oštetiti staklo. Posebno zato što ne treba duže i jače pranje – samo u jednom /dva poteza ćete oprati čašu bez problema.

Postavite bilo gde

Večinom se ove četke lepe za unutrašnju stranu sudopere. Međutim, možete ih zalepiti gde god Vama odgovara – na pločicama, pored česme, na radnu površinu ili na neko treće mesto…

Izuzetno praktično

Ovaj vid pranja čaša i šolja je bolji iz mnogo razloga! Možete dobiti temeljno čišćenje, a da ne spominjemo i pogodnosti poput toga što je veoma bezbedan način čišćenja, a izuzetno brz, na kraju veoma važna stvar je velika ušteda tečnosti za sudove i vode!

Olakšanje kući i na poslu

Dosadne nagomilane čaše na poslu, stalni sastanci… ovaj proizvod je pravi spas. Pored kućne upotrebe, četka je idealna i za restorane, kafiće, hotele i ostale ugostiteljske objekte.

Obostrano pranje

Ovaj proizvod sastoji se od dve spojene četke. Jednu četka čašu pere sa unutrašnje strane, dok će druga četka istovremeno prati spoljačnji deo. Veoma praktično, a jednostavno rešenje!

Ultra jake četke

Četke su veoma jake i kvalitetne, napravljene od ECO materijala! Bez ikakvih problema će te oprati čak i šolju koja je danima bila zaboravljena. Čvrtsa plastika, na kojoj se nalaze četke, napravljena je ne toksičnog materijala.

Praktično postolje

Četke se nalaze na jakom postolju koje sadrži gumene vakumske nalepnice. Gde god da postavite četke, one će čvrsto stajati, a ne treba Vam nikakva posebna instalacija. Sve se jako brzo namešta, a još brže čisti.

ID Oglasa: #150112048
Informacije

Šaljemo na vašu adresu. Plaćanje pouzećem. Isporuka za 24h

Pošaljite poruku na KP ili na br.  0692217771
sa Vašim podacima:

Ime i prezime.
Ulica i broj.

Mesto i poštanski broj

Broj telefona za kontakt. ili SMS

Za porudzbine većeg broja proizvoda, plaćate samo jedan iznos poštarine od 250-390din, zato pogledajte i ostalu našu ponudu!

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.