slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 9

pusnica i susara , pušnica i sušara Drink smoker

79 €Fiksno

Rekovac
Kao novo - nekorišćeno
521
4
pre 31 dan
Vladar Ukusa
Član od 27.04.2011.
Svi oglasi

POGLEDAJTE VIDEO !

Pusnica I susara , pušnica I sušara VLADAR UKUSA - drink smoker  za dimljenje pića i koktela !
Inox drink smoker najbolji smoker za pića na svetu ! Inox profesionalni smoker koji se pere i u masini za sudove. TRAJNOST GARANTOVANO VEČNA ! CENA 79e

Imamo i onsnovni model hobi drink smokera od tvrde bukve cena je 3.500 din !
Zabavite sebe i druge napravite CELEBRITY PARTY događaj koji će se dugo pamtiti i prepričavati! Iskoristite promotivnu ponudu zabavite se nezaboravno sa našim setom za dimljenje pića!

Idealno za poklon ili stvaranje efekta na proslavama!
Napravite sami najbolja svetska poznata pića i dimljene koktele i slavite uz DRINK SMOKER. Naši setovi su namenjeni i aktuelni za restorane, kafiće, proslave, rođendane, zabave kao i za hobi korisnike u domaćinstvima. Celebrity set DRINK SMOKER je način da veoma brzo i lako napravite piće izuzetnog dimljenog ukusa. Najpoznatiji svetski proizvođači  pića se trude da svoja pića oplemene ukusom dima i troše velika finansijska sredstva da bi postigli vrhunski kvalitet i ukus. Takva pića pored jedinstvenog ukusa imaju i veoma visoku cenu i visoko se kotiraju na lestvici kvalitetnih pića. Vi možete veoma lako sa našim setom napraviti jedinstveno piće za šta se drugi trude godinama ! Naš set drink smoker ima u svom sastavu booster za dimljenje pića i gorivo koje je dovoljno za više desetina pića koje možete lako napraviti. Možete naručiti i kvalitetni profesionalni set sa kojim dobijate i Torch za startovanje boostera koji pravi dim. Uz taj set dobijate i više goriva za stvaranje dima. Gorivo koje se koristi za pravljenje dima je specijalna bukva, tamna ili svetla, u zavisnosti koja je trenutno u ponudi i uvek je imamo na lageru za specijalne prilike i vaše nove dodatne narudžbine.

UZ SVAKI KUPLJENI UREDJAJ DOBIJATE GRATIS GORIVO PILJEVINU ILI BUKOVE CEPKE !

 

ZBOG TRENUTNIH NARUDŽBINA REZERVIŠITE NA VREME ZBOG ČEKANJA NA IZRADU !
LAKO I PROSTO SPREMAJTE DOMAĆU HRANU, KUPITE PUSNICU I SUSARU !
Uređaji za dimljenje i sušenje za sva godišnja doba !  Samo mi dajemo 10 godina 100% EU garanciju na popravljivost svih naših uređaja (EU Right to Repair)
Samo mi ugrađujemo specijalne SLOW AND FAST grejače u pušnice koji su za dimljenje i sušenje sa sondiranim temperaturama !   
Izrada elektricnih pusnica susara Domacin. Izrada električnih pušnica sušara Domaćin.
Pusnice i susare Domaćin su najkompletniji uređaji za dimljenje i sušenje u Evropi.
Proizvodnja je u Srbiji i služe za toplo i hladno dimljenje svih namirnica.

ID Oglasa: #157141092
Informacije

SA NAMA UŠTEDI  , NAPRAVI SAM , ZARADI , POKRENI POSAO UZ NAŠU POMOĆ  ILI  POSTANI DISTRIBUTER NAŠIH GENERATORA DIMA BILO GDE U SVETU !

Uz našu pomoć napravi sam , zaradi . pokremi posao uz našu pomoć ili postani DISTRIBUTER naših generatora dima bilo gde u svetu !

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.