slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 7

Mali baštenski set sa posudom za odlaganje

1.299 din

Niš
Kao novo - nekorišćeno
Dostupno odmah
8
0
danas
Odgovara na 97% poruka, uglavnom u roku od 15 minuta.
Jovan online
Član od 29.10.2019.
Svi oglasi

Ovaj mali baštentski set za sađenje biljaka je nezamenljiv alat za sve entuzijaste baštovanstva koji žele da unaprede svoj prostor sa pažljivo odabranim biljkama. Dizajniran je da olakša proces sadnje i održavanja biljaka u saksijama, pružajući Vam sve što Vam je potrebno za uspešno uzgajanje na malom prostoru.
 

Set sadrži nekoliko važnih komponenti koje će Vam pomoći u procesu sađenja i brige o biljkama. Savršen je za sve koji cene detalje i brinu o svojim biljkama. Bez obzira da li ste iskusni baštovan ili tek počinjete da istražujete svet uzgajanja biljaka, ovaj set će Vam pružiti alate koji Vam olakšavaju proces presađivanja i omogućavaju Vam da svojim biljkama pružite najbolje uslove za uspeh.
 

 

Karakteristike:

  • Materijal: PP
  • Set sadrži 4 komponente
  • Idealno za saksije
  • Svršeno rešenje za sađenje biljaka u stanu ili na terasi
  • Pogodno za sitne radove oko kuće
ID Oglasa: #155660370
Informacije

Brza dostava i sigurna kupovina.  

 

Cene su navedene za pojedinačne proizvode, ali uz veće količine se dobija veći popust (zbog čestih promena cena, pitajte za trenutnu cenu)

 

Rok isporuke

DOSTAVA 3-5 radna dana,  u celoj Srbiji!

 

Plaćanje je moguće: pouzećem i na račun u banci (ovim načinom je poštarina MNOGO JEFTINIJA).

 

Telefon za porudžbine: 062/8202128

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.