slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 12

Aparat za sporo kuvanje MaxiCook 6L - Russell Hobbs

9.600 din

Novi Sad
Kao novo - nekorišćeno
21
1
pre 14 dana
Odgovara na 99% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
Branislav 065/823-60-50 Ns
Član od 13.06.2014.
Svi oglasi

Karakteristike

  • Aluminijumska posuda za pečenje,  
  • 3 stepena podešavanja temperature,
  • Vrhunski dizajn,  
  • 6 L zapremina posude,
  • Časovnik za programiranje.

Posle celog dana na poslu ili u kući, gde brinete o celoj porodici, lepo je znati da je vaša večera gotova. Naš Maxicook aparat za sporo kuvanje priprema do osam porcija u jednoj posudi, i lišava vas stresa pri kuvanju za više osoba.

Nezavisno od toga da li treba da nahranite mnogo usta ili želite da zamrznete nekoliko porcija kuvane hrane, sa zapreminom posude od 6 litara možete pripremiti do 8 porcija hrane. Sa velikom posudom hrane, koja se krčkala celog dana, pobrinuli ste se i za najzahtevniju večeru. Provedite više vremena sa porodicom ili jednostavno odmarajte.

Za dodatnu dimenziju ukusa i izgleda vašim obrocima pripremljenima u aparatu za sporo kuvanje, tu je aluminijumska posuda za pečenje, koja se stavlja direktno na ringlu. Kada se hrana lepo zapeče, jednostavno vratite posudu u aparat i nastavite kuvanje kao i obično. Tri praktična podešavanja temperature rada olakšavaju sporo kuvanje i daju fantastične rezultate svaki put.

 

 

 

 

#

ID Oglasa: #163475997
Informacije
Moju kompletnu ponudu mozete pogledati jednim klikom na:    SVI OGLASI
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.