slika
1 od 1

Kanta za otpatke Chic Black matt L 50l KBLBM

3.800 dinFiksno

Beograd
Novo
9
1
pre 12 dana
Odgovara na 94% poruka, uglavnom u roku od jednog dana.
Volim svoj dom
Član od 16.11.2018.
Svi oglasi

Uđite u svet praktične elegancije uz našu Kanta za otpatke Chic Black matt L 50l KBLBM . Ova kanta velikog kapaciteta od 50 litara ne samo da je izuzetno funkcionalna, već i prava estetska poslastica koja će obogatiti vaš dom. Ova Chic kanta je dizajnirana sa posebnom pažnjom prema detaljima, čineći je savršenim dodatkom za moderne kuhinje koje oživljavaju u kombinaciji crne mat površine i sjajnih metalnih elemenata. Savršeno uklapanje u svaki prostor je samo jedna od prednosti ove kante. Sa svojom diskretnom crno-srebrnom bojom, ova kanta ne samo da doprinosi sofisticiranom izgledu vašeg doma, već i lako se prilagođava različitim enterijerima - od kancelarije do kuhinje. Karakteristike poput poklopca sa zaptivkom koji sprečava neprijatne mirise, okvira za čvrsto pričvršćivanje vreće za smeće i praktične pedale za otvaranje čine ovu kantu idealnim rešenjem za vaše svakodnevne potrebe. Držač za kesu sa smećem dodatno olakšava odlaganje smeća, čineći ga brzim i jednostavnim. Gumene nožice pružaju stabilnost, dok neprozirni poklopac čuva vaš otpad od radoznalih pogleda. Sa dimenzijama koje su optimalne za potrebe manjih porodica i standardnih kuhinja, ova Chic kanta je pravi saveznik u održavanju vašeg prostora urednim.

 

  • Dimenzije: 44,5 × 29 × 60,5 cm
  • Brend: KIS
  • Veličina: L – Velika
  • Zapremina: 50 l

Cena dostave 540 rsd

ID Oglasa: #165580028
Informacije

Mi smo registrovana firma sa preko 15 godina rada

Radno vreme: 8-16 h radnim danima i subotom

Uz svaki proizvod se dobija fiskalni račun, važi standardna zakonska garancija za sve porizvode( sačuvati račun nakon kupovine)

Svi proizvodi su novi i fabrički upakovani

Za sve informacije nam se obratite porukom u dm, ili na telefone:

064/8296985,  011408-2174

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.