slika
slika
slika
1 od 3

Komplet noževa-set 6 komada-Set nozeva

1.450 din

Beograd
Kao novo - nekorišćeno
542
6
juče
Odgovara na 0% poruka.
Jelena 0611413643
Član od 17.11.2020.
Komplet noževa-set 6 komada-Set nozeva

Multifunkcionalni set kuhinjskih noževa uključuje: 1 nož za kuvara (8 inča), 1 nož za rezbarenje (8 inča), 1 mali nož za rezanje (8 inča), 1 nož za razrezivanje (3,5 inča), 1 makazice za domaćinstvo i 1 gumu za guljenje.
Pogodno za sečenje mesa, povrća, voća i kore, itd.
Udovoljite svim svojim kuhinjskim potrebama.

- Profesionalni kvalitet i materijal pogodni za kuvanje: Ultra-tanko sečivo (1,8 mm) može kuhinjskim noževima održati oštrinu i glatko čisto zrno.
Napravljen od visokokvalitetnog materijala od nerđajućeg čelika visokog ugljenika za snagu, izdržljivost i precizne rezultate.
Molimo vas da se klonite dece jer je vrlo oštro.

- Nelepljiv i otporan na rđu: Premaz crnim tsuchime-om koji ne lepi može sprečiti lepljenje hrane na noževima i efikasno sprečiti rđanje noževa.
Neće biti problema kao što je otpadanje boje, bezbednost hrane i estetski problem uzrokovan ogrebotinama na površini noža.
- Ergonomski dizajn: Čvrste ergonomske PP ručke mogu minimizirati napetost zgloba, čak i nakon duže upotrebe, dlan i zglob se neće umoriti.
Nepropusan je za toplotu, hladnoću i vlagu i teksturiran je srebrnastim punim tangom.

- Savršen poklon: Ovaj porodični set noževa od 6 komada predstavlja crni i hladni stil kako bi izgledao jednostavno i lepo.
Kao poklon je veoma pogodan za roditelje i prijatelje.
Nemojte koristiti mašinu za pranje posuđa i sušenje nakon ručnog pranja.
ID Oglasa: #112512768
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.