slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 11

Kuhinjski brener za flambiranje hrane

2.199 din

Niš
Kao novo - nekorišćeno
Dostupno odmah
117
6
pre 15 dana
Odgovara na 97% poruka, uglavnom u roku od 15 minuta.
Jovan online
Član od 29.10.2019.
Svi oglasi

Vrhunski profesionalni kuhinjski bacač plamena će transformisati Vaše kulinarsko iskustvo! Ovaj fantastičan uređaj donosi snagu i preciznost u Vaše ruke, omogućavajući Vam da upalite plamen kao pravi majstor kuhinje.

 

Bacač nudi izuzetno precizan plamen koji se može lako kontrolisati, omogućavajući Vam da sa lakoćom karamelizujete šećer, grilujete povrće ili zapečete krem brulee bez ikakvog napora.

 

Lagani, ergonomski dizajn čini rukovanje ovim bacačem plamena udobnim i lako prenosivim prema tome svako na veoma lagan način može rukovati njime.

 

Bez obzira da li ste profesionalni kuvar, strastveni ljubitelj kuvanja ili vikend majstor, bacač plamena će Vam pomoći da postignete savršene rezultate u svakom trenutku. Idealan je za karamelizaciju, pečenje paprike, paljenje roštilja ili stvaranje spektakularnih plamenih efekata u Vašim jelima.

 

Oživite svoje kreativne ideje i impresionirajte svoje goste spektakularnim i ukusnim jelima. Iskusite moć plamena i prenesite svoje kulinarske veštine na viši nivo!

 

Karakteristike:

  • Bacač plamena za jela i dezerte
  • Višenamenska upotreba
  • Idealan je za karamelizaciju, pečenje paprike, paljenje roštilja
  • Do 60 minuta neprekidne upotrebe
  • Precizan i bezbedan za upotrebu
  • Lagani, ergonomski dizajn
  • Boca za gas nije uključena u ponudu
ID Oglasa: #155659585
Informacije

Brza dostava i sigurna kupovina.  

 

Cene su navedene za pojedinačne proizvode, ali uz veće količine se dobija veći popust (zbog čestih promena cena, pitajte za trenutnu cenu)

 

Rok isporuke

DOSTAVA 3-5 radna dana,  u celoj Srbiji!

 

Plaćanje je moguće: pouzećem i na račun u banci (ovim načinom je poštarina MNOGO JEFTINIJA).

 

Telefon za porudžbine: 062/8202128

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.