slika
slika
slika
1 od 3

Noz za lubenice

1.000 din

Niš
Kao novo - nekorišćeno
3
0
pre 13 dana
Odgovara na 83% poruka, uglavnom u roku od 2 sata.
Poruči - Pokupi
Član od 11.09.2013.
Svi oglasi

Tanko isečeni komadići lubenice Ukoliko obožavate tanko isečene komade lubenice, a sa običnim nožem proces može da potraje i ujedno postoji rizik da se posečete, nabavite jedinstveni sekač lubenica! Manje ostataka Umesto pune kese isečenih kora lubenice, stavite jednu polovinu kore unutar druge i jednostavno iznesite iz kuće. Zadržite urednost kuhinje Nema prskanja sa strane i ispadanja semenki kao kada lubenicu sečete običnim nožem. Sa ovim je sve mnogo lakše i čistije! Ponesite ga sa sobom Savršen je za poneti, jer ga možete koristiti na plaži, izletu ili nekom pikniku i tom prilikom se osvežiti hladnom lubenicom. Isecite lubenicu brže nego ikad Zaboravite na prskanje, klizanje po stolu, semenk koje ispadaju na sve strane dok sečete lubenicu! Poklonite sebi ovaj revolucionarni sekač koga ćete obožavati! Potpuno bezbedan za upotebu Nema oštrih ivica koje bi mogle da Vas poseku ili povrede ukoliko slučajno zakačite ruku. Lako se koristi Isecite lubenicu na pola, a onda jednom stranom pređite preko isečene polovine, kada isečete unutrašnjost, okrenite nož i izvadite komad. Nerđajući čelik Napravljen je od kvalitetnog čelika koji je otporan na rđu i trajaće Vam godinama! Idealan za kuvare Za sve one koji se bave keteringom, pravljenjem torti i kolača, ovakva stvarčica biće od velike koristi.

ID Oglasa: #165884238
Informacije

Poštovani kupci,

Robu šaljem AKS brzom poštom, sa njima imam ugovor. Cena dostave za sve pakete je oko 400 din  nezavisno od težine i otkupa. Moguće je više proizvoda staviti u jedan paket.  

Moguće je i lično preuzimanje na mojoj adresi,  NE NOSIM PO GRADU.

 

Hvala na razmevanju.

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.