slika
slika
slika
slika
slika
1 od 5

Okrugla podloga za pečenje u tiganju bez lepljenja

1.299 din

Niš
Kao novo - nekorišćeno
Dostupno odmah
41
1
juče
Odgovara na 97% poruka, uglavnom u roku od 15 minuta.
Jovan online
Član od 29.10.2019.
Svi oglasi

Okrugla podloga za lako pečenje hrane je savršen dodatak vašoj kuhinji koji će vam omogućiti da pripremate ukusne i hrskave obroke bez neželjenog lepljenja i prilepljenih ostatka hrane.
Ova praktična podloga je izrađena od kvalitetnog materijala koji ima nelepljivu površinu, što znači da hrana neće ostajati zalepljena za nju tokom procesa pečenja.

Sa svojim okruglim oblikom, ova podloga je idealna za pečenje kolača, pita, peciva, pancerota, a takođe je odlična i za pripremu hrskave pice.
Zahvaljujući izuzetnoj otpornosti na visoke temperature, možete je bezbedno koristiti u rerni bez straha od oštećenja ili deformacija. Idelana je i za roštiljsko pečenje mesa.

Jednostavno postavite ovu podlogu u tiganj ili pleh pre nego što stavite hranu na pečenje, i uživajte u bezbrižnom iskustvu pečenja.
Ne samo što će sprečiti lepljenje, već će i omogućiti ravnomerniju raspodelu toplote, što doprinosi postizanju savršeno pečene hrane.

Osim svoje funkcionalnosti, ova podloga je takođe veoma jednostavna za održavanje.
Nakon upotrebe, samo je operite blagim deterdžentom i vodom, ili je jednostavno obrišite vlažnom krpom. Zahvaljujući svojoj dugotrajnoj izdržljivosti, možete je koristiti iznova i iznova, što je čini ekonomičnim i održivim izborom.

Uz okruglu podlogu za lako pečenje hrane, vaši kulinarski poduhvati postaće još jednostavniji i uživaćete u pripremi hrskavih, ukusnih obroka bez napora i sa sigurnošću da će vam hrana lako kliziti sa podloge direktno na tanjir.

Karakteristike:  

  • Podloga za lako pečenje
  • Materijal: Fiberglass
  • Dimenzije: Prečnik 24cm
  • Za pečenje bez lepljenja
  • Ručno pranje
  • Lako održavanje
  • Za pripremu različitih vrsta jela
  • Fleksibilno
ID Oglasa: #155291819
Informacije

Brza dostava i sigurna kupovina.  

 

Cene su navedene za pojedinačne proizvode, ali uz veće količine se dobija veći popust (zbog čestih promena cena, pitajte za trenutnu cenu)

 

Rok isporuke

DOSTAVA 3-5 radna dana,  u celoj Srbiji!

 

Plaćanje je moguće: pouzećem i na račun u banci (ovim načinom je poštarina MNOGO JEFTINIJA).

 

Telefon za porudžbine: 062/8202128

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.