slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 15

Oštrac noževa trostepeni keramicki

450 din

Zrenjanin
Korišćeno
Dostupno odmah
834
19
danas
Odgovara na 100% poruka, uglavnom u roku od 6 sati.
Pera
Član od 30.03.2016.
kp izlog
Oštrac noževa trostepeni keramicki

ABS plastika (Akrilonitril Butadien Stiren (ABS) je neproziran termoplastični i amorfni polimer) tela oštrača odlično izlivena a na telo je sa donje strane postavljena neklizajuća podloga kako bi oštrač bio stabilan na stolu ili drugoj ravnoj podlozi.   Ovim oštračem možete oštriti sve vrste noževa raznih dužina sečiva, džepne noževe pa čak i makaze.    Uložak na oštraču ima tri umetkaCERAMIC - dijamantska šipka koristi se za oštrenje tupih sečiva metalnih noževa.   COARSE - oštrica od volfram čelika koristi se za srednje tup nož i održavanje noža.   FINE - vazduhoplovna keramika koristi se za fino brušenje noževaOštrač je trostepeni i koristi se na sledeći način:  

 1) ako je sečivo noža oštećeno, provučemo ga desetak ili više puta kroz prvi umetak CERAMIC pravolinijski u jednom smeru i to od spolja ka vama.  

 2) Zatim ide DRUGI KORAK u kome provlačimo sečivo kroz COARSE umetak pet do sedam puta.  

3) U TREĆEM KORAKU provlačimo sečivo kroz FINE umetak tri do pet puta.  
VAŽNA NAPOMENA! ! !

Ako sečivo nije fizički oštećeno i nož je u svakodnevnoj upotrebi tada provlačite oštricu samo kroz treći umetak FINE koji je najudaljeniji od ruke koja drži oštrač.   
ID Oglasa: #134984171
Informacije
Pogledajte SVI OGLASI ima  interesantnih stvari po povoljnim cenama 

Izdvajama oglas

Zebra zavese Dan Noc trakaste rolo NAJPRODAVANIJI MODEL U EU



Na svu robu imate radnu garanciju da je ispravna (osim ako nismo drugacije naglasili), ako niste zadovoljni ili je artikal ne ispravan imate rok 2 dana od datuma prijema da reklamirate i vratite nam artikal

Hvala
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.