slika
1 od 1

Pekarski plehovi i pokretne stalaže za pekarske plehove

Kontakt

Velika Plana
Kao novo - nekorišćeno
5
1
pre 10 dana
Zlatan Arsic online
Član od 30.07.2011.
Svi oglasi

Unapredite Vašu Pekaru sa Pekarskim Plohama i Policama od Prohroma SMCI!    

 

- Profesionalna Pekarska Oprema za Vrhunske Rezultate:  Naše pekarske plohe i police za plehove od prohroma, proizvedene od strane SMCI firme, donose kvalitet i efikasnost u svaku pekaru. Dizajnirane za profesionalnu upotrebu, obezbeđuju savršeno pečeni hleb i peciva.

 

- Prilagođene Kućnoj i Profesionalnoj Upotrebi:  Sa izdržljivim prohromskim materijalom, naše pekarske plohe i police pružaju dugotrajan rad i estetski izgled. Idealan izbor kako za domaću pekaru, tako i za profesionalne pekare i industrijske kuhinje.

 

- Izdržljivost i Kvalitet od SMCI:  SMCI, prepoznat kao lider u proizvodnji visokokvalitetne opreme, garantuje izuzetnu izdržljivost i performanse naših pekarskih plehova i polica. Otporni na visoke temperature i laki za održavanje.

 

Karakteristike:

  • Prohromska Konstrukcija: Otporna na koroziju i obezbeđuje čisto pečenje svaki put.
  • Različite Veličine: Pekarske plohe i police prilagođene vašim potrebama.
  • Efikasna Organizacija: Police za plehove omogućavaju optimalno korišćenje prostora i jednostavno skladištenje.

Naručite svoje pekarske plehove i police od prohroma danas i unapredite svoju pekaru na sledeći nivo!   064 484 21 47   Vojin

ID Oglasa: #166218315
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.