slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 10

Praktično pomagalo za odlaganje varjača i poklopaca

1.499 din

Niš
Kao novo - nekorišćeno
Dostupno odmah
27
1
juče
Odgovara na 96% poruka, uglavnom u roku od 15 minuta.
Jovan
Član od 29.10.2019.
Svi oglasi

Ukoliko dosta vremena provodite u kuhinji spremajuci slane i slatke đakonije sigurno Vam se bar jednom desilo da ne znate gde cete ostaviti kašiku, vrajaču nakon mešanja. Kako ne biste gubili vreme na konstantno pranje ili brisanje radne ploče predstavljamo vam praktično pomagalo za odlaganje kuhinjskog pribora i poklopca.

Morate da odložite poklopac, ne znate gde da ga spustite ako se voda ne bi iscedila po kuhinji ili radnom stolu, tu je naše fantastično pomagalo. Poseduje malo udubljenje koje pruža mogućnost zadržavanja tečnosti. Nema potrebe da gubite vreme na konstantno pranje varjača, kašika, viljuški nakon mešanja, okretanja hrane, samo spustite na naš proizvod.

Dizajniran tako da poseduje više izrezbarenih delova kako biste više varjača odložili istovremeno, takođe poseduje deo gde možete odložiti i poklopac. Napravljen tako da poseduje malo udubljenje kako bi u sebi zadržao višak tečnosti ili ostatka hrane koji ostane na priboru.

Veoma jednostavno održavanje, samo operite mlakom vodom i deterdžentom, ostavite da se osuši i ponovo je spreman za upotrebu.

Karakteristike:

  • Materijal: ABS
  • Pruža mogućnost odlaganja varjača, kašika, viljuški i poklopca
  • Poseduje u sebi udubljenje koje zadržava višak tečnosti i ostatka hrane
  • Na pomagalo može se odložiti više pribora za mešanje
  • Jednostavno održavanje
  • Praktičan, kompaktan, štedi prostor
  • Spračava prljanje radne ploče
ID Oglasa: #154613484
Informacije

Brza dostava i sigurna kupovina.  

 

Cene su navedene za pojedinačne proizvode, ali uz veće količine se dobija veći popust (zbog čestih promena cena, pitajte za trenutnu cenu)

 

Rok isporuke

DOSTAVA 3-5 radna dana,  u celoj Srbiji!

 

Plaćanje je moguće: pouzećem i na račun u banci (ovim načinom je poštarina MNOGO JEFTINIJA).

 

Telefon za porudžbine: 062/8202128

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.