slika
slika
slika
1 od 3

Seckalica rucna speedy shopper

1.000 din

Beograd
Kao novo - nekorišćeno
74
2
pre 13 dana
Odgovara na 91% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
Marica Nbgd
Član od 27.05.2017.
Svi oglasi
RUČNA SECKALICA – SPEEDY CHOPPER
Iseckajte šargarepu, luk, papriku, pečurke, peršun i sve druge namirnice lako, jednostavno i brzo, uz mini seckalicu. Takođe možete seckati meso ili čak napraviti paštetu. Bez ogranicenja dužinom kabla i udaljenosću do utikača, ova prosta alatka uštedece vam mnogo vremena tokom pripreme ukusnih i zdravih jela. Tri ultra oštra seciva od titanijuma, koje pokrećete jednostavnim povlačenjem ručice, u stanju su da usitne i najzahtevnije namirnice. U par poteza biće spremne za posluženje, kao salata ili sastojak vaših specijaliteta! Omogućava seckanje bez upotrebe struje ili baterija. Usitnjava, melje, pasira uz samo par povlačenja rucice. Napravljen od nerđajućeg čelika i PP materijala, siguran je i zdrav, netoksičan i bez ukusa.

Ostavite podatke za slanje u SMS poruci ili na (kupujem prodajem) saljem proizvode Bex kurirskom sluzbom isporuka za 1 dan kontakt osoba za pozive i poruke Marko 0654735222
ID Oglasa: #145221140
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.