slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 8

Secko i rezac povrca - rucni

1.499 din

Beograd | Novi Bg.
Kao novo - nekorišćeno
55
2
pre 10 dana
Odgovara na 95% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
Makishop011 0641846154
Član od 01.05.2021.
Svi oglasi
1. [Bezbedan sekač]: Ovaj kuhinjski sekač je savršen za rezanje krompira, krastavaca, šargarepe, ako ne želite da odsečete veliki komad mesa sa prsta na goloj oštrici, onda će ovaj rezač biti vaš izbor.

2. [PROFESIONALNI SEKAČ]: Jedna od prednosti korišćenja noža za citruse je to što seče ravnomerno, povrćem možete da rukujete brzo kao profesionalni kuvar, a ugrađena sečiva od nerđajućeg čelika otporna na rđu 420 omogućavaju brže i brže seckanje. priprema obroka za salate, pomfrit, šargarepu i još mnogo toga. Savršen poklon za kuvanje u ženskoj kuhinji.

3. [KVALITET I JEDNOSTAVAN ZA UPOTREBU]: KICAI sekač za povrće je napravljen od ekološki prihvatljivog ABS materijala, ugrađenih sečiva od nerđajućeg čelika otpornog na rđu, nema potrebe za zamenom sečiva, mala količina mini usisnih čašica na dnu. "jastučići za stopala" za sprečavanje klizanja, dizajn stativa da bi njegov rad bio stabilniji, besplatna zamena 24 meseca i doživotna usluga nakon prodaje.

4. [LAKO ZA ČIŠĆENJE]: Jednostavno isperite vodom i blagim deterdžentom; priložena četka može očistiti sečiva/rezne delove. Nakon čišćenja, noge se savijaju do veličine od samo 13,5" D k 5,5" V k 2" V. Zatim gurnite poseban poklopac preko otvora za sečivo da biste ga odložili u manji prostor.


Slanje brzom poštom (NA PODRUČJU BEOGRADA POŠTARINA 450din BEZ OBZIRA NA KOLIČINU I TEŽINU (MOGUĆNOST ISPORUKE ISTI DAN) uz mogucnost __________________LIČNOG PREUZIMANJA__________________na NOVOM BEOGRADU i ZEMUNU. Ukoliko zelite nesto da porucite: Pošaljite poruku preko KUPUJEM PRODAJEM sa vašim podacima: -Ime i prezime,                 -Ulica i broj,                 -Mesto i poštanski broj,             -Broj telefona za kontakt-Ili SMS, Viber i WhatsApp porukom na 0641846154________________________________________Svaki dan novi oglasi! Pogledajte našu kompletnu ponudu oglasa klikom na --- SVI OGLASI--- ISPOD BROJA TELEFONA na našem KP nalogu MakiShop011
ID Oglasa: #156796905
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.