slika
slika
slika
1 od 3

Silikonska podloga za testo 50x40 cm

700 din

Niš
Kao novo - nekorišćeno
95
5
danas
Odgovara na 97% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
Goran Bogdanović
Član od 05.06.2013.
Svi oglasi

Zaboravite na sav nered i ogromne količine brašna koje utrošite da biste oblikovali testo! Silikonska podloga učiniće svaku pripremu Vašeg jela lakšom i praktičnijom! Testo se više nikada neće lepiti, a uz iscrtanu mernu skalu, moći ćete da podelite sve što treba na ravnomerne delove.
Podloga je otporna na visoke temperature i neće se oštetiti ukoliko na nju stavite vrelu šerpu. Svaka domaćica će uživati u svim pogodnostima koje ova silikonska pogloga pruža!
Jednostavnaje za upotrebu i vodi računa o higijenskim uslovima tokom pripreme jela! Neka ova podloga bude Vaš neizostavni asistent u pravljenju raznih đakonija. Nelepljivo i lako se čisti. Jednostavno operite svoju silikonsku prostirku u toploj vodi sa sapunom ili je stavite u mašinu za pranje sudova da biste je očistili.

Silikonska  podloga za testo 50 X 40cm
Silikonska Podloga Za Testo će postati obavezan asistent pri svakom Vašem kuvanju! ▪ Testo se ne lepi za podlogu▪ Nelepljiva, neklizajuća podloga▪ Jednostavno oblikovanje i merenje▪ Zaštita od prljavštine▪ Mekana i prilagodljiva▪ otporna na toplotu▪ jednostavno čišćenje pod tekućom vodom▪ višestruka upotreba▪ materijal: higijenski silikon
Dimenizje: 40 x 50 cm

 

Ako želite da Vam pošaljem predmet, potrebni su sledeci podaci:      

  •                      Ime i prezime,    
  •                      Ulica i broj,    
  •                      Mesto i poštanski broj,    
  •                      Broj telefona za kontakt.
ID Oglasa: #143891936
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.