slika
1 od 1

Sterilizator za noževe od prohroma sa UV lampom

Kontakt

Velika Plana
Kao novo - nekorišćeno
4
0
pre 10 dana
Zlatan Arsic online
Član od 30.07.2011.
Svi oglasi

Očuvajte Higijenu sa Sterilizatorom Noževa od Prohroma i UV Lampe SMCI!    

 

- Profesionalna Bezbednost za Vaše Oštrice:  Naš sterilizator noževa od prohroma sa ugrađenom UV lampom, predstavljen od strane SMCI firme, postavlja standarde u očuvanju higijene u kuhinji. Dizajniran za restorane, profesionalne kuhinje i svakog koji ceni čistoću oštrica.

 

- Pouzdana Sterilizacija i Kod Kuće:  Ovaj sterilizator pruža visokokvalitetnu sterilizaciju noževa bez obzira na to gde se koristi - u restoranu, profesionalnoj kuhinji ili kod kuće. Prohromska konstrukcija osigurava dugotrajan rad.

 

- Izdržljivost i Kvalitet od SMCI:  SMCI, lider u proizvodnji vrhunske opreme, donosi sterilizator noževa od prohroma sa UV lampom koji garantuje izuzetnu izdržljivost i efikasnost. Vaši noževi zaslužuju najviši nivo higijene, a naš sterilizator je tu da to obezbedi.

 

Karakteristike:

  • UV Sterilizacija: Efikasna eliminacija bakterija i mikroorganizama sa ugrađenom UV lampom.
  • Prohromska Konstrukcija: Otporan na koroziju i lak za održavanje.
  • Prilagođen Svakoj Kuhinji: Bez obzira na veličinu kuhinje, naš sterilizator se prilagođava vašim potrebama.

Naručite svoj sterilizator noževa od prohroma sa UV lampom i čuvajte svoje oštrice u besprekornom stanju! 064 484 21 47 Vojin

 

ID Oglasa: #166218285
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.