slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 6

Višenamenska SUŠILICA za Sudove;

1.390 din

Smederevo
Kao novo - nekorišćeno
249
8
pre 10 dana
Odgovara na 98% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
Suki Mama online
Član od 13.07.2023.
Svi oglasi

Manji model:
cena 1449din

* visina 39cm

* sirina 40cm

* dubina 24

* razmak izmedju dva nivoa 22cm

Veći model 4990din

 

 

UČINITE VAŠU MAJKU, ŽENU, BAKU  SREĆNIM ! ! !

Ova kompaktna sušilica za sudove će znatno poboljšati organizaciju prostora u vašoj kuhinji.

Uštdeće vam puno prostora – Jedna od glavnih prednosti ove sušilice jeste to što će vam iskorišćavanjem prostora iznad sudopere potpuno otvoriti prostor u kuhinji.

Vaša kuhinja će biti sređena – Zaboravite na beskrajno gomilanje sudova, iskoristite svoj prostor maksimalno i poređajte sve svoje sudove iznad sudopere.

Dizajnirana za efikasnost – Pažljivo proračunate dimenzije ove sušilice osiguravaju bezbedno ređanje sudova bez međusobnog grebanja i dovoljan prostor za efikasno sušenje.

Otporna na koroziju – Izrađena je od veoma kvalitetnog nerđajućeg čelika, što znači da će moći da podnese velike težine i voda neće imati apsolutno nikakvog uticaja na nju.

Oslobodite prosor pored sudopere i prebacite sve sudove na još pristupačnije mesto.  Inovacija koju vi i vaša kuhinja zaslužujete.

NEVEROVATNO PRAKTIČNA – Tradicionalne sušilice za sudove zauzmu veliki prostor pored sudopere koji sada možete iskoristiti za druge stvari.

BESPREKORNO ORGANIZOVANA – Sve pregrade na sušilici možete pomerati i premeštati kako biste sušilicu u potpunosti prilagodili svojim potrebama.

IZUZETAN KAPACITET – U sušilicu će stati veliki broj vaših tanjira, posuđa i pribora, a posebne pregrade možete iskoristiti i za druge stvari, poput deterdženta za sudove!

Na našu veliku žalost, gomilanje prljavih sudova je nešto sa čime se samo najvredniji među nama ne suočavaju. Takve navike podrazumevaju pranje velike količine sudova odjednom, a samim tim i potrebu za sušilicom velikog kapaciteta, koja zauzima ogroman prostor u kuhinji. Upoznajte se sa stajaćom sušilicom za sudove, kuhinjskom inovacijom koja će promeniti sve!

Proizvod nije dostupan u prodavnicama!

Tehničke specifikacije:

Materijal:  Nerđajući čelik

Težina: 5.2 kg

Dimenzije: 85 cm x 32 cm x 52 cm

Paket sadrži:

1 x Glavno postolje

1 x Držač za noževe

1 x Držač za viljuške i kašike

1 x Pregrada za tanjire

1 x Pregrada za činije

1 x Pregrada za voće

1 x Pregrada za deterždent

1 x Pregrada za dasku za
sečenje 

ID Oglasa: #154527466
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.