slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 7

YISSVIC Electric Fast 60W posuda za hranu

20 €

Beograd
Kao novo - nekorišćeno
34
4
pre 13 dana
Odgovara na 98% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
Sve Sa Amazona
Član od 12.10.2019.
Svi oglasi

Nema više hladnih ručkova: Uz veliku snagu od 60 V, vaš ručak će se zagrejati za 20-40 minuta. Ova kutija za ručak sa samozagrevanjem može vam pomoći da se rešite brze hrane ili hladnih sendviča. Nikada više nećete potrošiti toliko novca jedući vani.
Jednostavan za upotrebu: Naša grejana kutija za ručak ima 2 vrste kablova za napajanje, jedan za običnu utičnicu (110V) i jedan za kamion ili automobil (12V/24V). Samo treba da ga uključite u svoj kamion, automobil ili zidnu utičnicu. Lako zamenljivi kabl za rad ili vožnju. Savršen je za vozača kamiona i odrasle koji nemaju pristup kuvanju za ručak ili mikrotalasnoj pećnici.
Jaka kutija za ručak: jezičci za zaključavanje grejača za hranu su poboljšani kako bi bili sigurniji. Ne brinite da će hrana ispasti. Štaviše, ručka je otporna na toplotu i ima gumenu zaptivku koja zaptiva dovoljno čvrsto i ne morate da brinete da će iscuriti i napraviti nered.
Lako se čisti: Nerđajući čelik čini kontejner lakšim za čišćenje. Nema više mrlja kao na onim plastičnim. Štaviše, osim dna sa električnim delovima, sve je pogodno za pranje u mašini za sudove.
Odlične ideje za poklon: Naša električna kutija za ručak ima jedinstven izgled, a njena izolovana torba za nošenje je dobro napravljena. To može biti poklon za Dan očeva i poklon za vašeg dečka, vašeg verenika ili vašeg muža.
Pažnja: Uverite se da je kabl za napajanje kamiona ili automobila dobro priključen u utičnicu automobila. Ako nije, to će uzrokovati loš kontakt i kabl će se lako zagrejati, zbog čega se električna kutija za ručak neće moći zagrejati.
Paket uključuje: 1k IISSVIC električna Luch kutija kapaciteta 1,5L, 1k Kutija za voće kapaciteta 0,4L, 1k SS viljuška, 1k SS kašika, 1k izolovana torba za nošenje, 2k kablovi za napajanje
Naša priča: Poreklo IISSVIC električne kutije za ručak je dirljivo kao i topli obroci koje služi. Dizajnerka, posvećena supruga, videla je svog muža zaposlenog kako se vraća svaki dan, umoran od napornog rada na terenu, a njegovi obroci hladni i neukusni. Surovo radno okruženje nije priuštilo luksuz toplog obroka. Podstaknuta ljubavlju i brigom, krenula je na putovanje da pronađe rešenje - tako je rođena kutija za ručak sa električnim grejanjem kompanije IISSVIC. To nije bio samo proizvod; simbolizovao je nežni zagrljaj voljene osobe.

ID Oglasa: #161609808
Informacije

Amazon roba iz Nemačke

Robu saljem iskljucivo postexpress-om ili Bexom, mogucnost uplate unapred radi manje postarine ili slanje pouzecem, takodje moguce je i licno preuzimanje uz prethodnu najavu. Petlovo Brdo, Vidikovac…
Pogledajte i moje ostale oglase

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.