slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 7

Zanussi/Electrolux ZHT8IG profi sudopera

1.750 €

Beograd
Korišćeno
Dostupno odmah
92
2
pre 12 dana
Odgovara na 100% poruka, uglavnom u roku od 15 minuta.
Dejan online
Član od 09.01.2009.
Svi oglasi
Zanussi  / Electrolux   ZHT8IG profi masina za pranje sudova .

 

Ciklus od 90 sekundi .  

 

Doneta iz Danske .  

 

 

Konstrukcija od nehrđajućeg čelika 304 koja uključuje haubu s dvostrukom izolacijom, vanjske, prednje i bočne ploče, rezervoar za pranje, filter rezervoara plus ruke za pranje i ispiranje.

 Koristi 2 litre čiste vode po završnom ciklusu ispiranja.  

Temperatura i pritisak ispiranja od 84° C garantovani AISI 304 ugrađenim atmosferskim bojlerom i ugrađenom pumpom za povišenje ispiranja.

Učinkovitost pranja zagarantovana je moćnom pumpom za pranje od 0,8 kW i gornjim i donjim rotirajućim prskalicama za pranje od nehrđajućeg čelika. Jedinica sa LED lampicom za garantovani sistem ispiranja (AKTIVNO).  

Zeleno svjetlo će pokazati da su svi oprani predmeti pravilno isprani.

Napredni sistem filtriranja uklanja većinu prljavštine iz vode za pranje. Jedinica će uključivati ​​pumpu za odvod, pumpe za doziranje deterdženta i sredstva za ispiranje i opremljena je fleksibilnim crijevima za punjenje.  

Može se pretvarati iz pravog u ugao i isporučuje se na nogama podesivim po visini.
ID Oglasa: #159339626
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.