slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 9

Zatvorena rešetka za pečenje 2 ribe na žaru

1.599 din

Niš
Kao novo - nekorišćeno
Dostupno odmah
97
3
pre 11 dana
Odgovara na 97% poruka, uglavnom u roku od 15 minuta.
Jovan
Član od 29.10.2019.
Svi oglasi

Vreme je za zdrave obroke! Pripremite ribu i uživajte u najlepšim ukusima!



Jednomerno pečenje sa svih strana moguće je samo pomoću fantastične zatvorene žice koja omogućava da i bez kulinarskog iskustva dobijete savršeno pečenu ribu. Bez lepljenja i odvajanja pri pečenju, koristite rešetku na električnom, kućnom roštilju ili u dvorištu na vatri i dobićete savršeno jelo svakog puta.  



Posebno dizajnirana za ovu namenu, isključuje mogućnost da riba bude nedovoljno pečena ili prepečena samo ako posvetite malo pažnje. Jednim pokretom okreću se obe i ujednačeno peku sa svih strana.  



Rešetka sa spremanje ribe na žaru omogućava idealno pečenje svakog puta. Dovoljno velika da u nju stanu 2 ribe, savršena je za romantične večeri u paru.



Dimenzije: 24x24 cm.



Napravite piknik, iznenadite voljenu osobu i uživajte pored vatre. Osmislite izlet u prirodi ili dvorištu kuće i pripremite deci zdrav obrok na zanimljiv način.



Dimenzije: 24x24 cm.

ID Oglasa: #149271035
Informacije

Brza dostava i sigurna kupovina.  

 

Cene su navedene za pojedinačne proizvode, ali uz veće količine se dobija veći popust (zbog čestih promena cena, pitajte za trenutnu cenu)

 

Rok isporuke

DOSTAVA 3-5 radna dana,  u celoj Srbiji!

 

Plaćanje je moguće: pouzećem i na račun u banci (ovim načinom je poštarina MNOGO JEFTINIJA).

 

Telefon za porudžbine: 062/8202128

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.