slika
slika
slika
1 od 3

Tabletirana So 25 kg

1.460 dinFiksno

Beograd
Kao novo - nekorišćeno
69
4
pre 10 dana
Odgovara na 88% poruka, uglavnom u roku od 6 sati.
Milos
Član od 10.09.2019.
Svi oglasi

SALTECH so u tabletama predstavlja efikasno sredstvo za omekšavanje vode, zahvaljujući potpunoj rastvorljivosti, izuzetnoj sipljivosti i visokoj čistoći.

 

Voda često nosi sa sobom neželjene naslage kamenca, stvarajući izazove u svakodnevnoj upotrebi u zanatstvu, industriji i domaćinstvu. Ove naslage mogu povećati troškove energije i održavanja, dovodeći čak i do raznih kvarova.

 

U cilju prevencije ovih problema, uređaji za omekšavanje vode koriste izmenjivače jona koji efikasno uklanjaju kalcijum i magnezijum iz vode, zamjenjujući ih ionima natrijuma. Rezultat ovog procesa je dobijanje meke vode.

 

Meka voda ne samo da smanjuje troškove za energiju i održavanje, već dugoročno štiti instalacije, mašine i aparate u domaćinstvu od potencijalnih oštećenja. Ovaj pristup omekšavanju vode donosi koristi kako u ekonomskom smislu, tako i u produžavanju trajnosti vaših sistema i uređaja.

ID Oglasa: #161221538
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.