slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 11

Dolce gusto kapsule Gimoka Irish kafa cokolada krem brule

650 din

Beograd | Palilula
Novo
Dostupno odmah
106
5
pre 13 dana
Kafe Centrala - 061 5000891
Član od 26.09.2015.
kp izlog
  1. Predivno piće sa ukusom koji podseća na klasični francuski desert, kombinujući mekanu kremu sa karamelizovanim šećerom. Savršeno za one trenutke kada tražite slatku poslasticu ili kada želite da impresionirate neke zaista posebne goste. Ne sadrzi kafu.
  2. Instant Napitak sa Ukusom Tople Čokolade
  3. Gimoka Irish Coffee kapsula kombinuje kremasti ukus irske kafe sa bogatim aromama i blagim notama alkohola, stvarajući jedinstveno iskustvo kafe. Ova posebna mešavina je savršena za ljubitelje kafe koji žele da uživaju u bogatstvu tradicionalnog irskog kafea bez potrebe za dodatnim sastojcima. Uživajte u toplom, osvežavajućem napitku koji podiže raspoloženje i pruža trenutke uživanja.
  4. Gimoka kapsula Pistachio predstavlja jedinstvenu mešavinu ukusa prženih pistacija i kafe, stvarajući osvežavajuću i aromatičnu kombinaciju za ljubitelje kafe. Ova posebna mešavina nudi blagu notu slatkoće pistacija uz bogatstvo karakterističnog ukusa kafe, pružajući nezaboravno iskustvo svaki put kada je probate. Uživajte u savršenoj harmoniji između slatkog i osvežavajućeg ukusa sa Gimoka kapsulom Pistachio.
  5. Gimoka Dolce Gusto kapsule za Cioccolata Bianca predstavljaju savršenu poslasticu za ljubitelje bele čokolade. Ova mešavina nudi bogat, kremasti ukus bele čokolade, savršeno uravnotežen sa blagim notama mleka, stvarajući izuzetno uživanje za nepce. Idealno za opuštanje ili kao poslastica tokom pauze, ove kapsule pružaju bogato iskustvo čokoladnog zadovoljstva koje će oduševiti sve koji ga probaju. Uživajte u trenucima slatkog užitka sa Gimoka Dolce Gusto kapsulama za Cioccolata Bianca.
  6. Gimoka Dolce Gusto kapsule Biscottino" su kompatibilne kapsule za kafu koje donose bogat ukus biskvita. Idealne su za ljubitelje slatke i aromatične kafe.
  7. Gimoka Dolce Gusto Kapsule Cheesecake Fragola" su kompatibilne kapsule za kafu koje donose ukusnu kombinaciju kafe i jagode cheesecake-a. Ove kapsule pružaju jedinstveno iskustvo uživanja u kafi, spojene sa slatkim notama jagode i kremastog cheesecake-a. Idealne su za ljubitelje slatkih i voćnih aroma u kafi.
  8. Gimoka Orzo Dolce Gusto" su kapsule za pripremu kafe od ječma, koje su kompatibilne sa sistemom Dolce Gusto. Ove kapsule pružaju bogat i aromatičan ukus, bez kofeina, što ih čini idealnim izborom za one koji žele uživati u ukusnoj kafi bez stimulansa.
  9. Gimoka Dolce Gusto Kapsule Caramello Salato" su kompatibilne kapsule za kafu koje donose neodoljivu kombinaciju slatkog karamela i slane note. Ove kapsule pružaju jedinstveno iskustvo uživanja u kafi, spojene sa slojevima slatkoće i slanoće, što ih čini privlačnim izborom za ljubitelje bogatih i slojevitih ukusa.
  10. Gimoka Dolce Gusto Kapsule Tè Al Limone" su kompatibilne kapsule za pripremu osvežavajućeg čaja sa ukusom limuna. Ove kapsule pružaju savršenu ravnotežu između čaja i citrusnih nota limuna, pružajući jedinstveno iskustvo osveženja. Idealan izbor za ljubitelje čaja koji žele uživati u osvežavajućem napitku jednostavno i brzo.
  11. Gimoka Dolce Gusto Kapsule Zenzero e Limone" su kompatibilne kapsule za pripremu napitka od đumbira i limuna. Ove kapsule kombinuju osvežavajuće note limuna sa blagim, začinjenim ukusom đumbira, pružajući jedinstveno iskustvo uživanja u napitku. Idealne su za ljubitelje osvežavajućih i začinjenih napitaka koji žele raznolikost u svojim kafama.

•Mogucnost porucivanja kafe svih brendova na nasem web shopu kafecentrala. rs ili preko Kp poruka. Uz svaku porudzbinu dobijate fiskali racun!

•Licno preuzimanje je moguce u Beogradu(Altina), uz prethodni dogovor (0615000891)

•Nasa licna dostava na užim Bg opstinama onda kada Vama odgovara i kada ste kuci.

•Dostava kurirskom sluzbom.

 

⦁ Prodajemo iskljucivo ORIGINAL kafe. Ukoliko sumnjate u originalnost, nemojte porucivati.
⦁ Kafu je poželjno poručiti radnim danima u jutarnjim casovima kako bi kafa bila kod vas isti dan u Beogradu ili sutradan u bilo kom gradu u Srbiji.

⦁ Kafe su uvek sveze i sa veoma dugim rokom trajanja sto moze uticati na samu mirisnu notu i postojanost ukusa same kafe.
⦁ Proizvod koji nema istaknutu cenu trenutno nemamo na stanju.
⦁ Reklamacije prihvatamo ukoliko proizvod nije otvoren.
⦁ Placanje se vrsi na nacin koji Vama najvise odgovara(pouzecem, preko racuna fizickog i pravnog lica, svim platnim karticama na nasem sajtu. . . )
⦁ Svaki paket je dobro upakovan i obezbedjen za transport. Za ostecenja u transportu odgovorna je kurirska sluzba. Ukoliko primetite bilo kakva ostecenja na paketu kontaktirajte nas na 0615000891 i prijavite kuriru pre preuzimanja.
⦁ Oglase i slike redovno azuriramo.
⦁ Cene su te koje pisu u oglasu.
⦁ Ne preporucujemo da kupujete kafu bez akcizne markice i deklaracije jer time pomazete sivu ekonomiju i ne pijete original kafu koja je prosla uvozni test.

ID Oglasa: #164503542
Informacije

Poslujemo u sistemu PDV-a, moguće plaćanje preko računa za Pravna Lica.

Svi nasi proizvodi imaju obaveznu Akciznu markicu i deklaraciju

 

Vršimo ličnu dostavu na teritoriji užih Beogradskih opština.

*Besplatna dostava za porudžbine preko 3000 RSD!

 

*Za dostave porudžbina ispod 3000 RSD, cena iznosi 300rsd.

 

Dostavu obavlja AKS Express Kurirska Služba!

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.