slika
1 od 1

Kese za smeće Opera 50 kom 22222W

899 dinFiksno

Beograd
Novo
2
0
pre 10 dana
Odgovara na 92% poruka, uglavnom u roku od jednog dana.
Volim svoj dom
Član od 16.11.2018.
Svi oglasi

Predstavljamo Opera kese za smeće, vaš pouzdan partner u održavanju čistoće i urednosti. Pakovane u kutiju od 50 komada, ove kese su pravi izbor za one koji cene kvalitet i praktičnost. Svaka kesa ima dimenzije 53x75cm, pružajući zapreminu od 35 litara, idealnu za domaćinstva, kancelarije ili bilo koje drugo mesto koje zahteva redovno odlaganje otpadaka. Opera kese za smeće su izrađene od folije visokog kvaliteta, sa debljinom od 22 mikrona, što im pruža izuzetnu izdržljivost. Ovaj materijal osigurava da kese ne pucaju ni pod težinom težeg otpada, čime se sprečava prolijevanje i neurednost. Njihova robustna konstrukcija čini ih pouzdanim izborom za sve vrste otpada. Praktičnost ovih kesa ogleda se i u njihovoj lakoći zatvaranja i vezivanja, što omogućava brzo i higijensko rukovanje otpadom. Brzo zatvaranje kesa smanjuje mogućnost izlivanja i širenja neprijatnih mirisa, čineći vaš prostor čistijim i prijatnijim za boravak. Opera kese za smeće su dizajnirane s pažnjom prema detaljima, kombinujući kvalitet, funkcionalnost i praktičnost. Bilo da ih koristite u kućnim, poslovnim ili javnim prostorima, ove kese će se pokazati kao pouzdan izbor, zadovoljavajući vaše potrebe za čistoćom i urednošću.

 

 

  • Količina: Pakovanje od 50 komada.
  • Dimenzije po kesi: 53 x 75 cm, pružajući dovoljno prostora za smještaj otpadaka.
  • Zapremina: Svaka kesa ima kapacitet od 35 litara, idealno za kućnu i profesionalnu upotrebu.
  • Materijal: Izrađene od folije visokog kvaliteta, pružajući izdržljivost i otpornost na kidanje.
  • Debljina: 22 mikrona, garantuje čvrstinu i pouzdanost, čak i kada su pune teškog otpada.
  • Zatvaranje: Dizajnirane za lako zatvaranje i vezivanje, omogućavajući higijensko rukovanje i sprečavanje širenja mirisa.
  • Pouzdanost: Izdržljive i otporne, idealne za korišćenje u različitim uslovima i za različite vrste otpadaka.

 

 

Cena dostave 540 rsd

ID Oglasa: #165539920
Informacije

Mi smo registrovana firma sa preko 15 godina rada

Radno vreme: 8-16 h radnim danima i subotom

Uz svaki proizvod se dobija fiskalni račun, važi standardna zakonska garancija za sve porizvode( sačuvati račun nakon kupovine)

Svi proizvodi su novi i fabrički upakovani

Za sve informacije nam se obratite porukom u dm, ili na telefone:

064/8296985,  011408-2174

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.