slika
1 od 1

Lucart Econatural 500 CF, ubrus u rolni sa centralnim izvlač

3.060 dinFiksno

Subotica
Novo
23
1
pre 13 dana
Higijena-Master Clean Express
Član od 25.10.2022.
Svi oglasi
Opis proizvoda

Ovaj  održivi, visokokvalitetni, dvoslojni ubrus za ruke ima i viskou moć upijanja i univerzalnu upotrebu u svim granama industrije.   Jedna rolna je dužine 150 metara i sadrži 500 listova.  Jedno pakovanje sadrži 6 rolni.   Ubrus je idealno rešenje za objekte sa velikom frekvencijom ljudi.  

Papir je proizveden od Fiberpack-a, koji je dobijen procesom reciklaže ambalaže kartonskih kutija za sokove. Prirodna svetlo braon boja papira je boja celuloznih vlakana koja nisu beljena.

Zbog visoke moći upijanja se primenjuje u kozmetičkim, frizerskim salonima, radionicama, auto servisima i industriji.   

Prednosti ovog industrijskog papira:

  • dvoslojni
  • napravljen je od Fiberpack-a
  • zadovoljava visoke standarde
  • jedna rolna ima 500 listića papira
  • u paketu ima 6 rolni
  • rolne su zaštićene folijom kako bi se sprečila kontaminacija papira pre upotrebe
  • kompatibilan sa držačima sa centralnim izvlačenjem

Lucart Econatural papir sa centralnim izvlačenjem je FSC i Eco Label akreditovan, gladak i izuzetno mekan.   Koristi se uz dozatore sa centralnim izvlačenjem,  koji obezbeđuje optimalno korišćenje i doziranje papira, svaki put.   Papir se lako uzima jednom rukom iz dozatora, a zahvaljujući kompaktnom izgledu i dimenzijama dozatora, on se uklapa u svaku radionicu, industrijski objekat ili servis, i uvek je pri ruci kada zatreba da se površina obriše.

Veličina listova je 19 x 30 cm može doprineti da se smanji potrošnja.   Dozator osigurava da papir ne ispadne na pod, istovremeno zahteva manje obilaska, pošto jedna rolna od 150 metara traje duže.   

 

Lucart Professional linija:

  • kombinuje vrhunsku tehnologiju i održivost.
  • nudi ekomomična i efikasna rešenja koja povećavaju performanse vašeg poslovanja uz smanjenje zagađenja na našoj planeti.
  • Transportno pakovanje sadrži 6 rolni.   Zbog održavanja higijene proizvoda isporučujemo isključivo čitavo transportno pakovanje. Hvala na razumevanju.
Sirovinski sastav

Fiberpack

Specifikacija proizvoda Šifra: L852405 Boja: svetlo braon Broj komada u transportnom pakovanju:6 Dužina rolne:150 Sastav: Fiberpack Proizvođač: Lucart Zemlja porekla: Italija Uvezeno iz: Mađarske Uvoznik: Master Clean Express doo Marka proizvoda:
ID Oglasa: #162113951
Informacije

Radno vreme od Ponedeljka do Petka: 8:00-16:00

Pakete šaljemo Brzom poštom AKS

Rok isporuke 2-3 radna dana.

Za sve mašine, usisivače dajemo garanciju 2 godine.

 

Moguće je plaćanje preko firme po predračunu i kao fizičko lice, plaćanje po pouzeću.

Naša web prodavnica:

www. higijena. rs

 

 

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.