slika
slika
slika
slika
1 od 4

Lucart Strong 3.250 Multiuse, ubrus u rolni, troslojni 52 m,

420 dinFiksno

Subotica
Novo
79
1
pre 13 dana
higijena.rs
Član od 25.10.2022.
Svi oglasi
Opis proizvoda  

Visokokvalitetni, troslojni ubrus u rolni za profesionalnu i kućnu upotrebu.   Svi proizvodi iz linije Strong su proizvedeni od 100% celuloznih vlakana.   Multiuse ubrus u rolni nudi izvanredne performanse i visoki kvalitet.   Papirni ubrus je u beloj boji.   Jedna rolna je 52 m dužine i sadrži 250 listova papira.

Ubrus je pojedinačno pakova, sa praktičnom drškom za prenošenje.   Pakovanje se lako otvara.   Pogodan je za upotrebu u prehrambenoj industriji ili kod pripremanja hrane pošto je papir sertifikovan za bezbedan dodir sa hranom.   Rolna pokazuje izuzetne performanse kod upotrebe u radionicama, industriji ili u čišćenju površina kao u kancelariji ili u kući. Poseduje PEFC sertifikacijom za održivost šumarstva.

https: //higijena. rs/papirna-galanterija/proizvodi/303/

 

Specifikacija proizvoda   Šifra: L821642 Boja: Bela Broj slojeva:3 sloja Dužina rolne:52 m Sastav:100% celuloza Proizvođač: Lucart Zemlja porekla: Italija Uvezeno iz: Mađarske Uvoznik: Master Clean Express doo Marka proizvoda: Lucart
ID Oglasa: #152247385
Informacije

Radno vreme od Ponedeljka do Petka: 8:00-16:00

Pakete šaljemo Brzom poštom AKS

Rok isporuke 2-3 radna dana.

Za sve mašine, usisivače dajemo garanciju 2 godine.

 

Moguće je plaćanje preko firme po predračunu i kao fizičko lice, plaćanje po pouzeću.

Naša web prodavnica:

www. higijena. rs

 

 

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.