slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 9

Vodena magla- vodena prskalica- ventilator Rashladjivac

689 din

Smederevo
Kao novo - nekorišćeno
127
5
pre 9 dana
Odgovara na 99% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
Suki Mama online
Član od 13.07.2023.
Svi oglasi

CENE KOMPLETA:

Set sadrži:  1 x 10 m dugo crevo - 1x priključak za dvorisnu slavinu - 10x raspršivača

Cena za 5m - 699din (rasprodato)
Cena za 10m - 999 din
Cena za 15m - 1299 din 
Cena za 20m - 1699 din


Vodena magla - rashladjivač raspršivač magle je uređaj koji se koristi za proizvodnju pare ili magle pomoću vode. On se obično koristi za osvježavanje zraka u unutrašnjim ili vanjskim prostorijama, kao i za stvaranje specijalne atmosfere na raznim događajima ili izložbama. Vodena magla se može koristiti i za učinkovito rashlađivanje zraka u velikim prostorijama poput sportskih hala ili tržnih centara.

 

Ovaj uređaj obično ima spremnik za vodu i pumpu koja proizvodi maglu ili paru tako što razbija vodu u sitne kapljice i raspršuje ih u zrak. Neki modeli također imaju integrirane ventilatore ili klime kako bi pomogli u hlađenju zraka. Vodena magla se obično kontrolira putem daljinskog upravljača ili preko integrirane kontrolne ploče.

 

Uz odgovarajuću upotrebu i održavanje, ovaj uređaj može biti vrlo efikasan i dugotrajan. Međutim, treba imati na umu da se prilikom korištenja vodene magle treba izbjegavati inhaliranje velikih količina magle, te se preporučuje da se koristi u prostorijama s dobrim ventilacijskim sustavom.

 

ID Oglasa: #154448335
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.