ulje na platnu umetnicke slike

Vranje

Član od: 28.10.2020.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Umetnička dela i materijali > Slike

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Bio je dogovor da zamena biciklo za slike, (on je trazio) posaljio sam prvo. na kraju poslalo nazad razlog nisam dobio. ne javja na telefon, blokirao na kp.
Laze, bio je dogovor kada stigne bicikla da platim 4000 din a da on plati postarinu od 2000 din sa tim da mu ja dam jos i sliku.On se pravi najivan hteo je da gurne ja da platim postarinu ne kupujte nista od ovog clana.

Mobilni telefoni > Apple iPhone

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Telefon nije u funkciji kao sto je prodavac rekao , niti baterija drzi dugo kao sto je receno. Hteo sam da vratim tel ali gospodin ne odgovara na poruke. Ne preporucujem saradnju sa ovim clanom. Inace imam komplet prepisku sa dokazom.
kao te nije sramota dao sam ti nov telefon posle tri meseca posle tvog koriscenja poceo si da me ucenjujes da trazis slike za njega kao baterija nije u redu ti si skroz pokvaren covek neka ti je na cast
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.