Ultra Shop

Beograd

Član od: 09.05.2018.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Obuća | Muška > Patike

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Pitao sam korisnika da li su patike ok sto mi je i potvrdio, medjutim kada sam ih dobio uocio sam puno crvenih tackica koje su bas uocljive

Obuća | Muška > Patike

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Pukao djon levi posle treceg dana, posle mesec dana i desni. Ispao je fer i ponudio zamenu kad je pukao djon treceg dana, ali to ne ponistava cinjenicu da su patike djubre.
Kada su gospodinu patike stigle i pozalio se da imaju gresku odmah sam mu ponudio zamenu ili povrat novca, on nije zeleo da ih vraca uz izgovor da mu je to "cimanje". I sad bih mu isto zamenio ili odradio povrat novca bez ikakvih problema da nije ovako pozurio sa ocenjivanjem. Svi koji su do sada saradjivali sa nama znaju da ukoliko dodje do greske i ako nisu zadovoljni patikama koje su im stigle uvek mogu da ih vrate.

Obuća | Muška > Patike

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Ne preporucujem u opste saradnju sa ovim prodavcem. Sve poslate fotografije patika koje se prodaju apsolutno nemaju veze sa onim sto vam zapravo stigne u kutiji. znaci patike ne odgovaraju opisu u opste, drugacije su boje, po obicaju nesimetricne i sa defektima u lepljenju, sveukupan utisak, nisam u opste zadovoljan. Ne preporucujem saradnju.
Ovo je smesan komentar, ovoj osobi nikada nisam prodao obucu. Molim administraciju sajta da uklone ocenu koja je data bez razloga i sa ciljem da se pokusa da mi se unisti posao...Doticnom nista nisam prodao, svi moji kupci znaju da su sve fotografije uzivo slikane, i da ukoliko im bilo sta ne odgovara u svakom trenutku imaju pravo na zamenu ili povracaj novca. Zbog ovakvih stvari cu prestati svaku komunikaciju na sajtu sa osobama koje nisu ocenjivane i profilima koji su pravljeni sa ovom namenom. Molim administraciju da uklone ocenu.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.