slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 8

Prelep goblen - Sitan vez

250 €Zamena moguća

Pančevo
300
2
pre 12 dana
Odgovara na 85% poruka, uglavnom u roku od 2 sata.
Goblen
Član od 04.07.2014.

Rucno radjen goblen donesen iz Nemacke
Inace nisam ljubitelj goblena posto su uglavnom svi slicni ali kada sam video ovaj odusevio me a kad je mene znam da ce i moje kupce, nisam do sada video ovako nesto.
ima neku svoju pricu, staro udvaranje na romantican nacin kako se nekada radilo, podseca na stara vremena koja su izgubljena.
Veoma lep prikaz, sitniji vez sto znaci da je potrebno vise nego duplo vremena da se odrani nego sa vecim koncem (vunicom) 
Ram ima ostecenja u vidu otpadanja gipsa sa drveta, ko zeli da restaurira mogu mu dati ideju i bukvalno sam za sitne pare da odradi, mada ja bi ostavio svakako je to zub vremena i dobija samo na vrednost. Sam ram vredi isto naravno i to je original od ovog goblena, ne bi bilo ruzno i da se izvadi iz rama pretpostavljam (posle fotografisanja otpalo je jos par ukrasa sa rama)
Boje su takve da se uklapaju u retro a i u moderan dizajn

Saljem brzom postom

ID Oglasa: #147221476
Informacije
Pazljivo pogledajte svaku sliku i procitajte text
Kontakt preko kupujem prodajem poruke
Moje ocene su moja garancija da cete biti maximum ispostovani
Na neki predmet mogu da spustim cenu ako mi se isplati.
Na neki oglas je navedeno da saljem bexom ali vise ne, samo sa postom obicnom saradjujem.

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.