slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 14

Vintage uljani otisak KRIVOLOVCI JELAN po Josefu Ringeisenu

29.900 din

Valjevo
44
0
pre 13 dana
Odgovara na 100% poruka, uglavnom u roku od 15 minuta.
De Lipac online
Član od 12.02.2017.
kp izlog

Period 1890-1919

 

60 cm!

 

Stile Victorian

 

Zemlja Nemačka

 

Antikni otisak ulja sa dramatičnom scenom krivolovaca po Jozefu Ringejzenu.

 

After Josef Ringeisen, Dramatic Poacher Scene, Oil Print, Framed

Na globalnim aukcijskim sajtovima dostižu cenu od 500 eura!

 

Otisak ulja koji prikazuje dramatičnu scenu krivolova. Dvojica lovokradica u čamcu pokušavaju da pobegnu dok lovac puca na njih. Šablon za ovu štampu je poznata slika Jozefa Ringejzena (Josef Ringeisen )sa imenom „ Koenigssee “ . Uokviren iza stakla u originalni drveni okvir sa starinskom završnom obradom. Okvir sa malim tragovima upotrebe primeren starosti, a dobro pažen.

 

Štampanje uljanim bojama, koje se naziva i oleografija ili uljna štampa, je tehnika litografije u boji (hromolitografija).  Za razliku od umetničke originalne grafike, ovde primarni cilj nije višestruko stvaranje originala (kao otisak sa originalnog štampanog medija, odnosno sa ploče koju je umetnik sam radio), već dupliranje slike kao reprodukcije.

 

 U 19. veku se često koristilo štampanje u bojama ulja za reprodukciju poznatih slika. Mere: Širina: 60 cm Visina: 47 cm Dubina: 2,5 cm

 

Hvala na poseti.

 

KP 1/6

ID Oglasa: #165415496
Informacije

Uštedite kupujući više predmeta. Šaljemo sve u objedinjenom paketu – plaća se samo jedna dostava.

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.