slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 8

Komplet za pravljenje skulptura 3D

2.880 din

Novi Sad
6
0
pre 13 dana
Odgovara na 99% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
Branislav 065/823-60-50 Ns
Član od 13.06.2014.
Svi oglasi

U jednom kompletu daska na koju se postavlja skulptura je malo ostecena, vidi se na slikama!

 

 

 

TESTIRAN: Odobren od strane međunarodne laboratorije DERMATEST, naš par kompleta za ručno oblikovanje je testiran u međunarodno priznatim laboratorijama i prošao dermatološki testiran na osnovu kliničkih testova od strane ljudi. Naši kompleti su 100% sigurni i garantovanog kvaliteta, što ih čini odličnim kao poklon za par ili poklon za nju, poklon za njega. Takođe su odlične kao ideje za poklon za godišnjicu, venčanje, poklon sestri ili prijatelju!
 SVIRANJE VISOKIH DETALJA: Reprodukuje pore, vene, bore, kamenčiće i sve predmete koje nosite kada pravite skulpturu. LOVE LALFOF komplet je cenjen i proizveden bilo gde u svetu i jedan je od najkoncentrisanijih poklona za par na ljubavnu temu zahvaljujući jedinstvenom i harmoničnom LOVE dizajnu.

LAKO: Prateći uputstva, lako ćete i sigurno uspeti sa svojom 3D skulpturom. Ne trebaju vam stručnjaci ili posebna znanja iz oblasti umetnosti. Naš komplet gipsa za ruke je specijalno dizajniran za lak i siguran uspeh u radu na dohvat ruke svima.

 

 

 

 

2 kompleta na stanju.

 

 

P8

ID Oglasa: #165300132
Informacije
Moju kompletnu ponudu mozete pogledati jednim klikom na:    SVI OGLASI
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.