slika
slika
slika
slika
slika
1 od 5

Svetomir Sveto Radović

350 €

Beograd
318
6
pre 10 dana
Odgovara na 92% poruka, uglavnom u roku od 6 sati.
Zoran
Član od 27.01.2011.
kp izlog

Svetomir-Sveto Radović -Akt-bronza

Šifra:971

Svetomir– Sveto Radović


Završio je Srednju umetničku školu u Herceg Novom. Diplomirao je na Pedagoškoj akademiji u Beogradu. Studirao ALU u Beogradu i Rijeci. Izlagao na više samostalnih i kolektivnih izložbi. Izradio je više javnih spomenika u Crnoj Gori, Srbiji, Bosni i Hercegovini, Hrvatskoj. Dobitnik je više prvih i drugih nagrada na konkursima za izradu javnih spomenika, kao i drugih nagrada i priznanja.

He graduated from the High School of arts in Herceg Novi. Graduated from Pedagogic Academy in Belgrade. He had studied at ALU in Belgrade and Rijeka. He has had many independent and group exhibitions. He had created several public monuments in Montenegro, Serbia, Bosnia and Herzegovina, Croatia. He is the winner of many first and second awards at competitions for realization of public monuments, as well as other awards and recognitions.

ID Oglasa: #159107859
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.