slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 6

Lampa za slikanje LED Ring lampa za slikanje

1.380 din

Smederevo
Dostupno odmah
31
2
danas
Odgovara na 98% poruka, uglavnom u roku od 2 sata.
Kod Keve
Član od 13.07.2023.
Svi oglasi

Ring lampa za slikanje
Led selfie stick

Kvalitetna i pouzdana prstenasta lampa sa fleksibilnim metalnim stativom i držačem za telefon, na štipaljci (takođe je metalna igla). Prednosti ove lampe:
1. Fleksibilna i dugačka metalna postolja koja vam omogućavaju da usmerite svetlost na lice pod potrebnim uglom, a takođe pogodno izložite svoj pametni telefon.
2. Klip na dnu stativa štedi vas od oslobađanja prostora na radnoj površini tako što vam omogućava da pričvrstite stativ na kraj stola. Tako ste osigurani od činjenice da slučajno uhvatite i prevrnete lampu.
 3. Univerzalni nosač za telefon vam omogućava da popravite bilo koji pametni telefon širine od 65 do 90 mm.
 4. Dugačak USB kabl (1,6 metara) će lako doći do konektora.
 5. Osvetljenost i temperatura boje lampe (toplo svetlo, dnevno svetlo i hladno) se regulišu pomoću kontrolnog dugmeta na kablu. Dužina stativa sa lampom je 65 cm; Dužina stativa sa držačem telefona je 35 cm; Prečnik lampe je 9 cm; Maksimalna širina štipaljke je 7 cm; Podešavanje temperature boje;
Dužina USB kabla je 1,6 m

ID Oglasa: #154563509
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.