slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 8

Slika

6.000 €

Kragujevac
Dostupno odmah
34
0
pre 10 dana
David Antic
Član od 11.05.2019.
Svi oglasi

**Naslov**: Originalna slika "Čovek sa čašom" naslikana od strane Bogića Risimovića

**Opis**:  

Ponosno predstavljamo jedinstveno umetničko delo - slika "Čovek sa čašom", remek-delo koje je stvorio priznati umetnik Bogić Risimović, poznat i kao Risim. Ovo izvanredno delo umetnosti datira iz 1973. godine i predstavlja klasiku savremenog slikarstva.

Dimenzije ove slike su 84x84 centimetara, sa ramom dimenzija 98x98 centimetara. Izrađena u obliku kvadrata, ova slika prenosi duboku emotivnu snagu i bogatstvo detalja, karakteristično za stil ovog izuzetnog umetnika.  

Bogić Risimović, čiji su radovi poznati širom sveta, donosi svoj prepoznatljivi pečat i duboku simboliku u ovo delo. "Čovek sa čašom" predstavlja istraživanje ljudske psihe i emotivnog stanja, dok istovremeno odiše elegancijom i slojevitošću.

Ova slika je savršen dodatak bilo kojoj kolekciji umetnosti ili prostoru koji žudi za dodatnom notom izražajnosti i sofisticiranosti.

**Detalji: **
- Autor: Bogić Risimović, poznat kao Risim
- Naziv dela: Čovek sa čašom
- Godina: 1973
- Dimenzije: 84x84 cm (sa ramom 98x98 cm)
- Oblik: Kvadrat

**Cena**: Molimo kontaktirajte nas za informacije o ceni.

**Plaćanje i Dostava**: Prihvatamo više načina plaćanja, a dostava je moguća širom sveta. Za dodatne informacije o dostavi i plaćanju, slobodno nas kontaktirajte.

Ova jedinstvena slika čeka novi dom da obogati prostor svojom unikatošću i dubinom. Ne propustite priliku da posedujete delo jednog od najcenjenijih savremenih umetnika. Kontaktirajte nas danas kako biste saznali više o ovoj izvanrednoj slici.

ID Oglasa: #166192367
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.