slika
slika
1 od 2

Umetničke slike, akvareli u drvenom belom ramu

105 €

Beograd
Dostupno odmah
15
0
pre 12 dana
Miloš
Član od 10.12.2016.
Svi oglasi

Na prodaju jedinstvene Akvarel slike u drvenom belom ramu.

 

Dimenzija 87 x 15 cm, ram debljine 3 cm.

 

Naziv Slika je Linije vode, umetnik: Miloš Stojković Minić.

 

Prikazane akvarel slike na fotografijama iz oglasa su izlagane na više recenziranih izložbi od koji se izdvajaju one u KC Silosi (2023. godine, potom u N. O. Concept galeriji (2022. godine) i u Uličnoj galeriji (2021. godine).

 

Cena jedne akvarel slike sa drvenim ramom je 120 evra po komadu.

 

Ukoliko se uzmu dve slike (diptih), moguć je popust i cena sa ramom po komadu je onda 105 evra i ukupno za diptih (dve slike) iznosi 210 evra.

 

Dostupne su još samo dve slike prikazane na fotografijama u oglasu (na prvoj fotografiji iz oglasa, gde se vide tri slike, dostupne su leva i desna -- desna -- zelena je prikazana kao jedna slika na drugoj fotografiji iz oglasa).

 

 

Isporuka je moguća na kućnu adresu u Beogradu. Preuzimanje takođe moguće u Beogradu, kao i eventualno slanje poštom.

 

Moguće je poručiti i nove akvarel slike. . . više informacija o tome moguće je dobiti slajnem (viber) poruke ili pozivom na kontakt telefon u nastavku.

 

 

Kontakt telefon 0649914991

ID Oglasa: #166157180
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.