Unboxing Sales

Beograd | Čukarica

Član od: 30.01.2012.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Kompjuteri | Desktop > Kuleri

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Naveo da kuler podrzava AM4(tekst iskopirao sa neta koji vazi od 2023)28.06 uzeo.29.06 javljam da ne odgovara. ON: Nije prob. mogu da vratim 02.07 posle 18h. Zovem od 17-19h jedno 4-5x ne javlja se.05.07 ON: Da li sam odustao od vracanja? JA: Nisam odustao.06.07 ON: Na putu sam da mu posaljem postom! Nisam pristao zbog ocena koje ima.10.07 na mob. saljem sms: Oces li ti da vratis pare ili ne? ako neces napisi da znam i nemoj vise da me zaj. Nakon cega nudi drugu loakac. u gradu, kaze nece samnom da se nadje gde sam preuzeo kuler(Covek me zaj. 11 dana i kaze vas ton i komunik. pokazuje ko ovde zaj. ) Nije ovo neozbilj. ovo je BEZOBRAZLUK! NEGATIVNA KO KUCA

Automobili | Delovi i alati > Auto | Auto gas uređaji

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Paket poslat postexpresom 10.04.2022. 24 dana je paket bio u posti i cekao preuzimanje. U medjuvremenu preko poruka dobijam informaciju da ce otici do poste da licno preuzme. Paket se vraca 04.05.2023 gde ja placam dve postarine. Saljem poruku i ne dobijam odgovor. Zbog neozbiljnosti clana NEGATIVNA cista kao suza.

Kompjuteri | Desktop > Procesori

Opis iz oglasa tačan: Da

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Prvo sam poslao coveku adresu i moje podatke da mi posalje procesor, i iako vidim po statusu da je procitao nije bilo nikakvog odgovora, pisao sam mu i viber i sve u svemu nakon 3 dana sam ga zvao i preko telefona se dogovorimo o licnom preuzimanju. Narednog dana ja dodjem u Beograd sa 400e kesa, ceakm ga da mi se javi u vreme kad je naveo da je slobodan, prvo mi se ne javlja na telefon, na kraju mi se javi i kaze da je kuci ali ima obaveza i da ne mozemo odraditi kupoprodaju, a pri tom mi nije dao adresu gde da dodjem vec je dogovor bio da ce mi "javiti". Citiram ga: "Ja razumem da je tebi ovo prioritet, ali meni nije! " Clan mi je rekao da se cujemo sutra ujutru pa cemo se dogovoriti i sacekao sam da ga ispostujem posle svega, naravno nije se javio. Zao mi je druze, to je Negativna Ocena. Ako si resio da ne zelisi ili ne mozes da odradis prodaju onda tako lepo kazes i sklonis oglas, umesto sto lazes ljude!
Sta rreci ... zaista cudan kupac - kakvo iskustvo. 1. Ne drzi se dogovora, ili ne slusa sta mu se kaze 2. Ne prihvata "Ne mogu danas, zbog privatnih obaveza - prioriteta 3. Spusta cenu, sam sebi - zaista interesantno 4. Postavlja ultimatume 5. Pojavljuje se nenajavljeno - "Ja sam tu ... !" 6. Troll-uje porukama 7. Ponasa se jako cudno, generalno 8. Ocekuje da ga ja zovem, kao prodavac :) Ne verujem, da je covek "lud", ali mislim da je troll.

Kompjuteri | Desktop > Miševi i podloge

Opis iz oglasa tačan: Može bolje

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Ovaj clan je vishe nego neozbiljan, pristao je da mi proda mis za korigovanu cenu, cekao sam ga skoro nedelju dana da mi posalje i propustio ostale potencijalne trgovine da bi na kraju on odustao. Covek od reci? . .. Ja vishe ne zelim saradnju sa njim, a vi odlucite sami.
Potencijalni kupac jeste cekao, zato sto sam bio na odmoru(!!!!), van zemlje! Nakon povratka, odustatao sam od saradnje, radi subjektivnih razloga u vezi komunikacije.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.