URAL Delovi i Oprema

Beograd | Voždovac

Član od: 19.09.2014.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Automobili | Oprema > Sijalice | Halogene

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Dolazim sa drugog dela grada do Banjice, jedva nalazim prodavnicu po adresi iz oglasa (koja je u stvari privatna kuća) i dobijam odgovor da sijalica iz oglasa nema na stanju. Vrtatim se kući i proverim da oglas i dalje uredno stoji i obmanjuje kupce. TOTALNO NEPROFESIONALNO I NEODGOVORNO. ZAOBILAZITI U ŠIROKOM KRUGU.
Poštovani, porukom na Kp ste pitali da li imamo sijalice na stanju, odgovoreno vam je da nemamo i da renoviramo lokal, mislimo da nema potrebe da pišete da ste dolazili kada smo se samo dopisivali, uvek ste dobro došli da dodjete da proverite da li radnja postoji na toj adresi. Srdačan pozdrav.

Automobili | Delovi i alati > Auto | Ratkapne

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Navodi u oglasu sto sta, a izmedju ostalog i to da dobijate i fiskalni racun, sto automatski znaci da se radi o nekoj firmi. Presao sam put od Nove Pazove do njegove firme u Rakovici da bih kupio ratkapne. Medjutim covek nije bio tu, vec kako kaze , ,nije problem tu je i moj tata pa ce ti on dati", i naravno umesto R14 dobijem precnik R13. To ustanovim kada sam se vratio kuci u Novu Pazovu. A naravno fiskalni racun nisam dobio a i na adresi iz oglasa je privatna kuca (na koju se MOZDA vodi firma). Obzirom da mi je njegov tata izasao i dao ratkapne polu go tj od pojasa na gore je potpuno covek bio go, verujem da se radi o totalno ne profesionalnim ljudima. Na moju zalbu njemu, decko se ponudio da posaljem ratkapne postom i da ih zamenim, tj da on o svom trosku meni posalje druge. A ja to ne zelim. Ne zelim iz vise razloga. 1. Jako su neprofesionalni 2. Ne zelim da pobovo dobijem pogresne (ili cak ne dobijem nista ko zna 3. Radim sa kolima a ovo slanje postom bi se oduzilo na 5,6 dana, obzirom na to da ce nas uhvatiti vikend pa nece raditi kurirske sluzbe, tako da mi je to stvarno kasno. Naravno pare nece da vrati post net uplatom, i pri tome je poceo da bude vrlo drzak i da pise vrlo nekulturne reci. A ako je rec zaista o pravoj firmi koja placa uredno poreze drzavi to znaci da u roku od 24h ja mogu da vratim robu bez ikakvog navoda razloga. Ali covek je van tih zakona. Tako da od mene jedan veliki minus za ovog clana kupujem prodajem sajta. Ne bih preporucio saradnju sa ovim clanom nikako.
Poštovani, Nakon sto ste me pozvali i rekli da su ratkapne pogresne dimenzije ponudio sam Vam da ih vratite brzom postom i da Vam posaljem nove, naravno o mom trosku ili da mi ih posaljete postom a da Vam ja uplatim novac. To ste kategoricki odbili pod izgovorom da Vam se žuri zbog prodaje kola i niste dali nikakvo drugo resenje. Nasa firma je bila spremna da Vam izadje u susret na sve nacine kako biste bili zadovoljni ali Vama je ipak bilo lakse da jednostavno date negativnu ocenu. Veliki pozdrav od Ural grup tima bez majici.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.