UrbanTrend Fashion

Subotica

Član od: 30.05.2017.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Odeća | Muška > Jakne

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Kupljene dve jakne uplacen odmah na ziro racun, cekali smo nedelju dana na istorijsko slanje jer je jedna jakna u Subotici , a druga u Beogradu. Jos jedno razocaranje kada su jakne stigle. .. jedna puna felera. .(crna boja izlivena svuda nalik flekama, stepovi lose odradjeni, prestepani pojedini delovi koji su neravnomerno seceni, konci se paraju, ni jedan rub nije simetrican s drugim . .. Dogovor je bio da se vrate jakne, a da prodavac vrati uplaceni novac . Medjutim bez ikakvog objasnjenje Ili poziva prodavac salje drugu jaknu u paketu sa jaknom spakovan I novac da bi osigurao podizanje paketa. Ne bi ni znali planove prodavca da ga brat sinoc nije pozvao I tada doznamo da je poslao drugu jaknu I u paketu sa jaknom novac (I tu nas je okinuo umesto 11.800din, poslao je 10.200 ). Toliko kosta obraz ovog prodavca , jeftino nema sta. Ne razumem , ako je dogovor bio da vratimo jakne, a Vi nama vratite novac odakle Vam pravo da nam bez pitanja saljete drugu jaknu I ako Vam je receno da smo razocarani kvalitetom Vasih jakni I da ne zelimo sa Vama saradnju ? ! Nikada losije iskustvo s toga ne preporucujem nikome ! Zao mi je sto ne mogu zakaciti slike jakni da kupci pre kupovine dobro razmisle da li ce I sta kupiti. Vama zelim sve najbolje I nadam se da Vas obraz u buducnosti nece imati cenu!
Poštovana,izneli ste totalne neistine i paušalne ocene.Kao prvo veoma smo se lepo i lako dogovorili oko modela jakni koje Vas zanimaju u veličini XL.Nisam od Vas apsolutno nijednom tražio da mi uplatite jakne unapred,već ste Vi tražili da Vam dam broj računa da biste izvršili uplatu pre slanja.Rekao sam vam da je jedna jakna fizički kod mene,druga u Beogradu i pitao da li da šaljem sa dva mesta ili da prvo bude i druga kod mene i da ih odjednom pošaljem.Rekli ste da ćete sačekati obe odjednom,zbog ekonomičnijih troškova poštarine.Jaknu sam dobio nakon tri dana,iako je poslata isti dan meni,zbog manjka terenskih kurira u kurirskoj službi iako sam čak i išao po paket,nisu mogli da mi ga daju dok ne dodje na red zbog gužve.U svakom slučaju sam Vas zvao i rekao da mi je veoma neprijatno što ste uplatili i paket kasni,ali da nisam pobegao i da sam tu!Kada ste dobili jakne,ispostavilo se da Vam umesto XL,treba XXL,odmah smo se dogovorili za koje dve XXL ćete ih zameniti,jer se ispostavilo da Vam je ta XXL od jednog modela I bolja I lepša nego XL model koji ste dobili,a za drugu XL ste nakon izvesnog vremena prijavili da ima fabričku grešku u vidu dve crne flekice,na šta sam rekao da onda tu nećemo ni zameniti,nego da je samo vratite.Nakon toga ste Vi u nekom trenutku rekli da nećete ni jednu,jel vam se tako hoće.E sad pošto ja nisam “FONTANA ŽELJA” ja sam vama zamenio jednu jaknu za odgovarajuću veličinu I za model koji ste rekli da Vam se baš svidja,a jaknu sa grešlom Vam nisam ni zamenio,nego sam Vam vratio pare.E sad zaboravili ste samo da kažete da ste Vi želeli da VAM VRATIM SUMU PARA ZA JEDNU JAKNU KOLIKO ONA KOŠTA NA OGLASU,A NE SUMU KOJU STE ZAPRAVO PLATILI JER SAM VAM NAPRAVIO POPUST NA POPUST!!!Tako da razmislite čiji obraz koliko košta,I nemojte da blatite hleb od kojeg neko živi,nego imajte toliko uvidjavnosti da razlikujete fabričku grešku od prevare!!!

Odeća | Muška > Jakne

Opis iz oglasa tačan: Može bolje

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Jakna je kao sa slike, negativna ocena za prodavca ide jer nije iskren i obeća jedno a posle radi drugo. Kad sam ga pitao za jaknu da li moze na niske temperature reko je da moze (moze ako hoces da ti se tresu zubi) i obeća ako ne odgovara vrati. Kad sam probao jaknu video sam da to nije to, zvao ga i pisao poruke da mu vratim on je samo odgovorio na poruku da sam ja tu jaknu nosio i skinuo etikete (smislja sebi izgovore) jakna je nosena 10 min a etikete su mu sve tu kao sto je poslao. Tako da sta kupite kod njega to vam je to, ako vam se svidja i odgovara super ako ne onda se ne nadajte da ce vam pomoci.
Poštovani,i u našoj prepiski(koju mogu pokazati svakom ko to želi) napomenuo sam da u slučaju da ne odgovara veličina,možemo da zamenimo za drugu ili za drugi model eventualno,a nigde se nisam složio da poskidate etikete i da belu jaknu nosite na posao da je probate (kao što ste to rekli da ste uradili).Takav vid probe može eventualno u prodavnici,ali po "malo" jačoj ceni. Sve najbolje Vam želim i da u zdravlju nosite jaknu! PoZzzz
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.