slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 15

Termos za kafu roze 0.75l- Thermos Traveler

2.490 din

Beograd | Zvezdara
Kao novo - nekorišćeno
77
2
pre 14 dana
Odgovara na 74% poruka, uglavnom u roku od dva dana.
Miloš
Član od 08.04.2008.
kp izlog

"Thermos vacuum flask TRAVELER Bottle rose gold matt 0.75 l"

 

Bez obzira kada, bez obzira gde - kada je važno, THERMOS® je spreman. Više od jednog veka ljudi veruju u naš pouzdan kvalitet. Bilo u divljini, na putovanju ili u kancelariji - original se ne može saviti. THERMOS® je snažan pratilac za sve dnevne avanture.

Dvoslojni nerđajući čelik i originalna THERMOS® vakuum izolacija garant su nepatvorenog ukusa i prave temperature hrane i pića. Termos princip izolacije zaustavlja razmenu toplote između spoljašnjeg sveta i unutrašnjosti THERMOS® proizvoda. Nema više mlakog, nema više kompromisa: toplo ostaje toplo, a hladno ostaje hladno. Tačka.

THERMOS® Traveler Bottle je idealan pratilac u pokretu. Termos boca od nerđajućeg čelika sa dvostrukim zidovima je lagana, tanka i staje u skoro svaki džep. Sa praktičnom ručkom na poklopcu na navoj, boca se lako može pričvrstiti na torbe i rance i stoga je uvek spremna za rukovanje. Ovo čini dehidraciju prošlošću. Bez plastike i nepotrebnog otpada - ovo takođe štiti životnu sredinu.

  • Telo od visokokvalitetnog nerđajućeg čelika koje je apsolutno bez ukusa
  • Nerđajući čelik otporan na udarce i lom: pouzdan i izdržljiv
  • Apsolutno čvrsto čak i sa gaziranim pićima
  • Tanak dizajn boce stane u svaki džep
  • Praktična ručka za nošenje: takođe savršena za pričvršćivanje
  • Pijte samo od nerđajućeg čelika, bez plastike
  • Uživajte na održiv način umesto da proizvodite otpad
  • Održava toplo 12 sati i hladno 24 sata
  • Može se prati u mašini za sudove (gornji nosač)
  • Bez BPA

 

Roba je uvoz iz Nemačke i Francuske. Proizvedena je za tržište EU, shodno tome je takvog kvaliteta. Predmet prodaje je ono što je u opisu oglasa i što vidite na slikama. Sva roba se proverava pre slanja. U slučaju da robu želite da vratite ili zamenite, roba se vraća bez otkupnine u originalnom pakovanju sa svim pripadajućim delovima. Robu mozete vratiti ili zameniti u roku od dva dana od prijema robe ukoliko roba ne odgovara opisu oglasa i slikama iz oglasa. Kada utvrdimo da je proizvod naš i neoštećen, novac se vraća kupcu u iznosu cene proizvoda(troškove vraćanja snosi kupac).

Kupovinom vise artikala ostvarite popust. Isporuka je brzom poštom na teritoriji Srbije danas za sutra. Može i lično preuzimanje.

Za više informacija pozovite 0649304444 Miloš

ID Oglasa: #147912562
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.