slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 10

Flašica za osvežavajuće napitke - Hello Master

1.399 din

Niš
Kao novo - nekorišćeno
Dostupno odmah
75
2
pre 12 dana
Odgovara na 97% poruka, uglavnom u roku od 15 minuta.
Jovan online
Član od 29.10.2019.
Svi oglasi

Ova staklena flaša za piće je savršena kombinacija funkcionalnosti, estetike i praktičnosti. Izrađena od kvalitetnog stakla, ova flaša pruža siguran način čuvanja i uživanja u omiljenim pićima.
 

Ima kapacitet od 400ml, što je idealno za serviranje raznih pića kao što su voda, sokovi, voćni napici, čajevi, gazirana pića itd. Prozirna površina flaše omogućava Vam da uživate u vizuelnom užitku pića, a moderan dizajn čini je pogodnom i za korišćenje u raznim okruženjima. Opremljena je pouzdanim hermetičkim zatvaračem koji obezbeđuje nepropusnost flaše, sprečavajući curenje i omogućavajući Vam da je bezbedno nosite ili zakačite uz pomoć vezice u torbi ili rancu.
 

Idealna je za korišćenje kod kuće, na poslu, u teretani, na putovanjima ili pikniku. Lako se uklapa u standardne držače za flaše u automobilu, što je čini idealnim saputnikom tokom dugih vožnji. Odličan je izbor kako za svakodnevnu upotrebu, tako i za poklon nekome koga volite. Uvereni smo da će Vam pružiti zadovoljstvo u svakom gutljaju i postati neizostavan deo Vaše svakodnevice.

 

Karakteristike:

  • Zapremina: 400ml
  • Materijal: staklo
  • Sadrži vezicu za jednostavno držanje ili kačenje za torbu ili ranac
  • Pogodno za svakodnevnu upotrebu, kod kuće, na poslu, u teretani, na putovnjima ili pikniku
  • Bezbedno za nošenje u torbi ili rancu
  • Funkcionalan i elegantan dizajn
ID Oglasa: #155551317
Informacije

Brza dostava i sigurna kupovina.  

 

Cene su navedene za pojedinačne proizvode, ali uz veće količine se dobija veći popust (zbog čestih promena cena, pitajte za trenutnu cenu)

 

Rok isporuke

DOSTAVA 3-5 radna dana,  u celoj Srbiji!

 

Plaćanje je moguće: pouzećem i na račun u banci (ovim načinom je poštarina MNOGO JEFTINIJA).

 

Telefon za porudžbine: 062/8202128

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.