slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 11

H2O Drink More Water Fruit Infuse flaša, 650 ml, žuta

1.300 din

Beograd
Kao novo - nekorišćeno
18
2
pre 12 dana
Odgovara na 93% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
Amazon&Home24 Outlet Srbija
Član od 25.02.2015.
Svi oglasi

 

  • BEZBEDNA I SIGURNA:  Prelepo elegantno dizajnirana i ekološka flaša za aromatizaciju vode sa držačem za ceđenje limuna i čašicom za držanje voća, napravljena od Tritan-a, nesalomivog co-poliestera bez BPA, što je čini 100 % bezbednom za piće. Visoko je otporna na ogrebotine i lomljenje
  • VIŠESTRUKA UPOTREBA: Flašu za aromatizaciju vode možete koristiti kao sokovnik, kao flašu za aromatizaciju vode, kao flašu za vodu i šejker. Savršena je za putovanje, jogu, sportove, teretanu, kancelariju i kod kuće!
  • BUDITE PUNI ENERGIJE CEO DAN: Sama voda je odlična, ali aromatizovana voda je još bolja! Začinite svoju vodu za sekund: jednostavno ubacite odabrano voće, koristite posudu i spremni ste za piće! Odbacite stari, dosadni način hidratacije i postanite kreativni praveći svoju ličnu vodu sa voćem, čajem, začinima, biljkama, voćem, povrćem i još mnogo toga. Vreme je da ugodite svojim čulima osvežavajućim naletom voćnih ukusa gde god da ste!
  • DIZAJN BEZ CURENJA: Lako je otvorite i zatvorite. Poklopac cediljke za limun potpuno zatvara. Jedinstveni mehanizam zatvaranja osigurava da flaša ne kaplje. Odlična je i za decu i za odrasle.
  • AROMATIZUJTE SA DNA: Napravite aromatizovanu vodu po svojo želji. Dodajte limun, jagode, jabuku, mentu, đumbir ili bilo koje drugo omiljeno voće ili povrće u posudu cediljke i pijte više vode!
  • Dimenzije: pribl. 24.3x7 cm, kapacitet 650 ml
ID Oglasa: #163029881
Informacije

Outlet roba, nova ili polovna, sa ili bez oštećenja, iz uvoza. Piše sve, a i opis od proizvođ. i slike uživo.

Dobijate proizvod sa slika UŽIVO, i u stanju kakvo je na istim, nevezano za opis. Reklamacije ne primamo, s obzirom na cenu i sve navedeno.

Moguće preuzimanje ili slanje kurirskom sluzbom. Za kurirsku službu ne primamo reklamacije.

Kupite, i to je to.

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.