slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 9

Solja za kafu od keramickog porcelana sa grejacem

1.599 din

Beograd
Kao novo - nekorišćeno
Dostupno odmah
212
5
pre 9 dana
Odgovara na 86% poruka, uglavnom u roku od 15 minuta.
B@Mbi Shop 062/613-565.
Član od 24.11.2020.
Svi oglasi
Опис производа

Шоља за кафу од керамичког финог порцелана, глатке глазуре, лако се чисти.  Леп осећај за њих, и по тежини и по материјалима.  Савршена величина, облик, велика ручка, одлична је и за кување из апарата за кафу.  Боје су лепе, светле, са мало сјаја.  Савршено за пијење млека, чаја, кафе и воде. Наш сет керамичких шоља усваја прави процес печења злата и пече се у пећи на високој температури од око хиљада степени.  Боја је пуна, издржљива и није лако избледети.  Свака шоља је прошла кроз свеобухватно тестирање безбедности и квалитета треће стране како би се осигурало да је безбедна за храну.  Ове порцеланске шоље су направљене од висококвалитетног порцелана, јер желимо да уживате без икаквих брига.
Шоља за кафу са грејачем- Грејач за кафу је дизајниран да одржава ваш напитак на константној температури и одржава ову температуру цео дан, што је пријатна температура.  Подметач са константном температуром омогућава вам да уживате у топлој кафи у било ком тренутку.  Наша електрична шоља може да смањи брзину хлађења топлих напитака, која се одржава током целог дана.  Није ни превруће ни прехладно.  Посебно погодна употреба у хладном времену. Удобна ручка за шољу - полукружна ручка за шољу, разумног дизајна, лако се узима.  Опремљен бојама и амбалажом погодним за Божић, може вама и вашим пријатељима донети празничну атмосферу. Јединствени дизајн: ова керамичка шоља од слова је пажљиво одштампана словима.

Moguće porucavnje na sledeći broj:
062/613-565 B@mbi Shop
Slanje se obavlja Post Expressom
Moguce licno preuzimanje u Beogradu
Svaki dan novi oglasi
Pogledajte nase ostale ponude. . .
B@mbi Shop
ID Oglasa: #160724782
Informacije
Postovani

Mozete poruciti putem poruke Ili pozovite

Upisite vase ime, prezime, adresu i broj telefona.

Mozete poruciti I preko poruke SMS/Viber/WhatsApp na broj telefona

☎️☎️☎️ 062/613-565 ☎️☎️☎️

Svi proizvodi su u fabrickom pakovanju NOVO

Tu smo za sva pitanja u vezi proizvoda

Srecna kupovina

B@mbi Shop
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.