slika
1 od 1

Vakumski termos set boca i šolja

1.100 din

Beograd
Kao novo - nekorišćeno
37
2
pre 15 dana
Odgovara na 0% poruka.
Tdi Shop 0612746002
Član od 20.06.2016.

Za uvek topao napitak

Zadržite toplinu i ukus:   Ovaj vakumski termos set boca i šolja je Vaša najbolja prijateljica za održavanje Vaše omiljene kafe, čaja ili tople čokolade na savršenoj temperaturi. Zahvaljujući njenom dvostrukom zidu od nerđajućeg čelika i vakumskoj izolaciji, Vaša pića će ostati vruća ili hladna mnogo duže, garantujući da svaki gutljaj bude jednako ukusan kao i prvi.

Savršen za putovanja:   Planirate avanturu ili dugačko putovanje? Ovaj set je savršen saputnik. Boca je dizajnirana da se lako uklapa u standardne držače za čaše u automobilima, dok šolja ima zaptivni poklopac kako biste izbegli prolijevanje i očuvali svežinu Vašeg napitka. Nezavisno od tome da li ste na putu do posla ili na usponu planine, Vaše piće će biti sa Vama.

Ekološki i ekonomičan:   Osim što čuva Vašu omiljenu piću, ovaj vakumski set doprinosi i očuvanju okoline. Smanjite potrošnju jednokratnih čaša i boca, čime štedite resurse i novac. Dugotrajna izdržljivost i visokokvalitetni materijali znače da ćete ga koristiti dugi niz godina.

Stil i funkcionalnost u jednom paketu

Elegancija u dizajnu:   Ovaj vakumski termos set ne samo da čuva Vaše piće, već i dodaje dašak stila svakom trenutku. Sjajni metalik finiš i moderna forma čine ga savršenim dodatkom za Vašu kancelariju, kuću ili putovanje. Budite sigurni da ćete privući poglede i izazvati divljenje.

Lako održavanje:   Boca i šolja su izrađene od visokokvalitetnog nerđajućeg čelika koji je otporan na mrlje i ne zahteva posebno održavanje. Samo ih operite toplom vodom i blagim deterdžentom, i biće kao nove. Ovo je praktičan dodatak Vašem svakodnevnom životu.

Idealan poklon:   Tražite savršen poklon za Vaše voljene ili kolege? Ovaj vakumski termos set će osvojiti srca svih. Dodajte personalni dodir tako što ćete gravirati njihovo ime ili poruku na boci ili šolji. To će biti poklon koji će se dugo pamtiti.

Specifikacije proizvoda

  • Materijal:   Nerđajući čelik
  • Izolacija:   Dvostruka vakumska izolacija
  • Dizajn:   Metalik finiš, zaptivni poklopac
  • Održavanje:   Jednostavno čišćenje
Moguće lično preuzimanje na Novom Beogradu ! ! !
Slanjem brzom postom

Pošaljite poruku (preko KUPUJEMPRODAJEM) sa Vašim podacima:  
Ime i prezime.  
Ulica i broj.  
Mesto i poštanski broj
 Broj telefona za kontakt.   ili SMS na br.0612746002
   
ID Oglasa: #163807093
Informacije

Zbog velikog broja artikala (preko 31000)  nisu uvek dostupni za Licnog Preuzimanja pa Vas molimo da nas prvo kontaktirate radi provere dostupnosti.

Rok za isporuku 1 do 3 radna dana

Saljemo uglavnom Dexpresom i Postexpresom

Svi proizvodi dolaze u originalnom pakovanju potpuno novi

Dajemo garanciju na fabricku ispravnost

061 2746002  PORUKA POZIV VIBER

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.