slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 6

Chamaedorea elegance, Palma

700 din

Beograd
Dostupno odmah
42
0
pre 13 dana
Žaklina
Član od 21.02.2024.
Svi oglasi
  U ponudi dve mlade biljke, cena za jednu je 700 dinara. Palme su lepe i guste, stalno izbacuju nove listove.     
Sobna tropska biljka Chamaedorea, poznata kao bambus palma ili trska palma nije teška za održavanje. Uz pravilnu negu ona postaje zanimljiv zeleni tropski detalj u enterijeru, a za vreme lepih letnjih dana i u eksterijeru doma.     
Bambus palma voli indirektno svetlo i dobru cirkulaciju vazduha. Odgovara joj minimalna sunčeva svetlost, a na mestu sa prekomernom prirodnom svetlošću listovi mogu da se “spale”. Leti može da se iznese napolje, na senovito mesto.     
Sadi se u bogatu zemlju, a presađuje se svake dve do tri godine, ili kada preraste saksiju i korenje počne da izbija kroz otvore za drenažu i potiskuje celu biljku iz saksije. Bambus palmu treba zalivati redovno, ali oprezno, jer ne sme biti u vodi. Zemlja u saksiji treba da bude ravnomerno vlažna, ali ne i mokra. Treba joj obezbediti i dobru drenažu.     
Prihranjivanjem tečnim đubrivom, od kraja zime do početka jeseni jednom mesečno bambus palma zadržava zdrave i zelene listove.
ID Oglasa: #165922412
Informacije
Pakete šaljem post expresom, može i kao cc nakon uplate na račun.

Moguća je i dostava po Beogradu. Dostava na kućnu adresu 500 dinara, a nalaženje na potezu Cvetkova pijaca-Vukov spomenik 300 dinara.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.