slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 15

AMARE LED XXL zvezda,bela, pr.100cm, tajmer,spolj.i unut.up.

6.300 din

Beograd
Kao novo - nekorišćeno
5
0
pre 11 dana
Odgovara na 94% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
Amazon&Home24 Outlet Srbija
Član od 25.02.2015.
Svi oglasi

Kada je u pitanju stvaranje tople i prijatne atmosfere u vašem domu, ništa se ne može porediti sa AMARE zvezda lampom. Ovaj nemački proizvod je napravljen po najvišim standardima kvaliteta i dizajniran da zadovolji i najzahtevnije kupace koji žele samo najbolje. Bez obzira da li želite da stvorite magičnu atmosferu u svojoj dnevnoj sobi, zimskom vrtu, terasi ili čak na svojim spoljašnjim zidovima, ova zvezda lampa će vam pomoći da sa lakoćom postignete željeni efekat.

 

Evo nekih karakteristika po kojima se naš proizvod ističe:

  • Visokokvalitetna konstrukcija: Jedna od glavnih kvaliteta AMARE zvezda lampe je njena visokokvalitetna konstrukcija. Ovaj proizvod je napravljen da traje, od izdržljivih materijala dizajniranih da izdrže test vremena. Brend je ponosan što proizvodi proizvode izuzetnog kvaliteta, a ova zvezdana lampa nije izuzetak. To je dobra investicija u kojoj možete uživati dugi niz godina.  
  • Funkcija 6-časovnog tajmera: Još jedna jedinstvena promotivna karakteristika AMARE star lampe je njena 6-časovna funkcija tajmera. Ova funkcija vam omogućava da podesite da se svetlo automatski uključuje u određeno vreme i da ostane uključeno 6 sati pre nego što se isključi. To znači da ne morate da brinete o ručnom paljenju i gašenju svetla svaki dan. Možete uživati u toplom i prijatnom sjaju zvezdane lampe bez ikakvih problema
  • Pogodno za unutrašnju i spoljašnju upotrebu: AMARE zvezda lampa nije dizajnirana samo za unutrašnju upotrebu, već je pogodna i za spoljašnju upotrebu. Sa svojom klasom zaštite IP44, može da izdrži prskanje vode i zaštićen je od čvrstih stranih tela većih od 1 mm. To ga čini idealnim za ukrašavanje vaših spoljašnjih zidova, terase ili balkona, tako da imate slobodu da kreirate magičnu atmosferu kako unutar tako i izvan vašeg doma.  
  • Magična atmosfera: AMARE zvezda lampa je odličan izbor ako želite da napravite magičnu atmosferu u svom domu. Njegov dizajn u obliku zvezde i topao, privlačan sjaj mogu pretvoriti svaku prostoriju u udobno i prijatno mesto. Bilo da priređujete večeru, slavite posebnu priliku ili se samo opuštate kod kuće, ova zvezda lampa može vam pomoći da stvorite savršenu atmosferu
  • Pogodno za sve uzraste: AMARE zvezda lampa je odličan izbor za ljude svih uzrasta. Deca će posebno voleti magični sjaj zvezde

 

AMARE home &living -  kvalitet, inovacija i dizajn za udoban dom

 

Sa ovom tvrdnjom, AMARE vam nudi različite linije proizvoda za prelep dom. Kao dinamična,   kompanija srednje veličine, sa porodičnom atmosferom, nalazimo se u srcu Rurske oblasti. Naša misija je da vas inspirišemo  proizvodima i  uslugama. Naš najveći cilj je stvaranje prijatne atmosfere sa našim proizvodima u vašem domu i vaše zadovoljstvo!

 

 

Tehnički podaci

  • Ukupna dužina kabla: pribl. 7.5 m
  • Prečnik kabla: pribl. 1.9 mm
  • Poprečni presek bakra u mm² : pribl. 0.15. Sadržaj bakra u kablu u %: 100
  • Broj LED: 6
  • Boja kabla: bela
  • LED boja: toplo bela
  • Snaga LED: 6 x 3V, 0.5W
  • Snaga kabla: 4.5V DC 2.5W
  • Funkcija tajmera: automatsko isključivanje nakon 6 sati, ponovo se uključuje nakon 18 sati
  • Moguć kontinuirani rad 
  • CE + GS testirano
ID Oglasa: #161866236
Informacije

Outlet roba, nova ili polovna, sa ili bez oštećenja, iz uvoza. Piše sve, a i opis od proizvođ. i slike uživo.

Dobijate proizvod sa slika UŽIVO, i u stanju kakvo je na istim, nevezano za opis. Reklamacije ne primamo, s obzirom na cenu i sve navedeno.

Moguće preuzimanje ili slanje kurirskom sluzbom. Za kurirsku službu ne primamo reklamacije.

Kupite, i to je to.

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.