slika
slika
1 od 2

Luksuzna mirišljava novogodišnja sveća u kristalnoj čaši

299 dinFiksno

Beograd
Novo
Dostupno odmah
34
0
pre 13 dana
Odgovara na 100% poruka, uglavnom u roku od 6 sati.
Alex Shop
Član od 14.07.2017.
kp izlog
Novogodišnja Sveća – Sjajan Poklon za Prazničnu Atmosferu!    Autentičan miris koji oživljava prazničnu atmosferu

Sveća sa autentičnim mirisom koji neodoljivo podseća na prazničnu atmosferu je upravo ono što vam treba da uživate u čaroliji Nove godine. Uključite sva čula i proslavite praznike sa ovom magičnom svećom.

   Savršena Ideja za Poklon

Da li ste u potrazi za savršenim poklonom za voljenu osobu? Nvogodišnja sveća u staklenoj čaši je upravo ono što tražite! Njena estetika i predivan miris će osvojiti srce svakog kome je poklonite. Bilo da je to član porodice, prijatelj ili kolega, ova sveća će sigurno oduševiti.

   Dekorativna Lepota

Uz veliki izbor šara i mirisa, ova sveća će postati centralni deo vaše praznične dekoracije. Kada se fitilj zapali, šara će se sjajno osvetliti iznutra, stvarajući prelep efekat koji će očaravati svakog posmatrača. Bez obzira da li je smeštena na stolu, polici ili komodi, ova sveća će dodati poseban šarm prazničnom ambijentu.

   Ravnomerno svetlo i predivan miris

Uživajući u ovoj sveći, ne samo da ćete uživati u prelepom mirisu, već ćete primetiti i njen izuzetan kvalitet. Sve sveće su pažljivo prelivene visokokvalitetnim parafinom i mešavinom intenzivnih aroma. Ono što je još važnije, ova sveća gorit će ravnomerno, čime ćete se moćni prepustiti njenom mirisu do same završnice.

   Kvalitet bez Kompromisa

Brinemo o tome da vam svaka sveća pruži vrhunski doživljaj. Kroz pažljiv proces proizvodnje, osigurali smo da svaka čaša zadržava intenzivnu boju i prijatan miris tokom celog perioda gorenja. Vaše zadovoljstvo je naša najveća briga.

   Specifikacije Proizvoda
  • Težina: 300g bruto +/- 10g
  • Visina: 7cm
  • Prečnik: 7cm

Novogodišnja sveća je više od običnoe sveće – ona je deo praznične čarolije koju ćete deliti sa dragim osobama. Neka vaša Nova godina bude obasjana prelepim mirisom i romantikom ove magične sveće. Spremite se da stvorite nezaboravne uspomene i poklonite ovu sveću kao simbol ljubavi i pažnje.

ID Oglasa: #159772814
Informacije

Šaljemo na vašu adresu. Plaćanje pouzećem. Isporuka za 24h

Pošaljite poruku na KP ili na br.  0692217771
sa Vašim podacima:

Ime i prezime.
Ulica i broj.

Mesto i poštanski broj

Broj telefona za kontakt. ili SMS

Za porudzbine većeg broja proizvoda, plaćate samo jedan iznos poštarine od 250-390din, zato pogledajte i ostalu našu ponudu!

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.